MENU

Ο δικός μας Μάνος «έφυγε» από τη ζωή την Παρασκευή που μας πέρασε, μετά από άνιση μάχη με τη νόσο των Λεγεωνάριων και νοσηλεία 20 ημερών στην εντατική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Σήμερα το μεσημέρι στο κοιμητήριο της Καλλιθέας τελέστηκε η κηδεία του, στην οποία παρέστη πλήθος κόσμου- πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, παρουσιαστές, οι φίλοι του από Θεσσαλονίκη και πολλοί ακόμα- για το ύστατο «χαίρε» σ' έναν πραγματικά υπέροχο άνθρωπο.

Ο αδερφός του, Ευάγγελος Αντώναρος, φανερά συντετριμμένος από την απώλεια, εκφώνησε τον- έμπλεο συναισθημάτων- επικήδειο λόγο, δίνοντας την υπόσχεση πως από εδώ και πέρα θα είναι αυτός που θα προσέχει την οικογένεια του εκλιπόντος.

Σε μια αποστροφή του λόγου του, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως ο Μάνος θα ταφεί δίπλα στον πατέρα τους, τον διάσημο σκιτσογράφο Αρχέλαο Αντώναρο, «συνθέτοντας», κατ' αυτόν τον τρόπο, ένα ασυναγώνιστο δίδυμο με την πένα και το πενάκι τους αντίστοιχα.

Εκ μέρους της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) λόγο εκφώνησε η Άρια Αγάτσα, ενώ το «παρών», μεταξύ πολλών άλλων, έδωσαν ο υφυπουργός εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος, η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης, ο πρώην ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Δημ. Καρύδης, ο δικηγόρος Θέμης Σοφός, ο ηθοποιός Κώστας Πρέκας, η παρουσιάστρια ειδήσεων Εύη Φραγκάκη, ο παρουσιαστής Μίλτος Μακρίδης κ.α.

Φυσικά, στο κοιμητήριο της Καλλιθέας βρέθηκε και σύσσωμο το SDNA, καθώς το site μας ήταν το τελευταίο εργασιακό «σπίτι» του θανόντος.

Αντίο, Μάνο...

Το τελευταίο «αντίο» στον Μάνο (pics)