MENU

Καλό μήνα λέμε την πρώτη του μηνός. Καλά αργύρια, να προσθέσω στην κόντρα, σήμερα των αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, σύμφωνα με το εορτολόγιο της θρησκείας μας, που κι αυτή μας βοηθάει να φωτιστούμε. Βέβαια. Να ψηφίζουμε τους φωτισμένους ηγέτες που με περίσκεψη και αποφασιστικότητα οδηγούν τη χώρα, με τη βοήθεια του λαού. Πάντα.

Ειδικά τις τελευταίες 4 δεκαετίες ο λαός κατήγαγε περιφανείς νίκες στα ντέρμπυ των εκλογών. Ο Καραμανλής κέρδισε τον Παπανδρέου, ο Παπανδρέου τον Καραμανλή, άλλος Καραμανλής κέρδισε άλλον Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τη ΝΔ, η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ. Νίκες πανηγυρικές. Λαϊκές.

Μεγάλες νίκες λαϊκές, κι όταν λέμε λαϊκές εννοούμε του λαού, με μπροστάρηδες λαϊκά κόμματα, όχι τίποτα συμμορίες και εγκληματικές οργανώσεις. Ο δε σύριζας και γαμώ για λογαριασμό του λαού κέρδισε τους άλλους, οι οποίοι άλλοι έχασαν για λογαριασμό του λαού, δεν είναι, ούτε δίνει την εντύπωση πως πρόκειται για εγκληματικιά οργάνωση. Να τα λέμε όλα. Δεν ξέρω κανένα καφενείο, καμμία μικτή από ψησταριές και μπυραρίες να συγκροτούν συνδικάτο κακοποιών.

Μιλάμε για τον σύριζα. Με τίποτα δεν μπορείς να τον πεις εγκληματική οργάνωση. Αν δεν ήταν οι στιγμές τέτοιες που αληθινά χαράσσουν τον παρόν και το μέλλον μας θα έλεγες ότι οι άνθρωποι είναι τόσο σοβαροί όσο το Τρίο Στούντζες. Ο Σαρλώ, ο Χοντρός και ο Λιγνος. Τα νούμερα. Ο χαβαλές. Να μη ξέρει ο ένας τι κάνει, τι λέει ο άλλος. Κι όλοι μαζύ να κάνουν την πλάκα τους, σοβαρά όμως. Κι αγωνιστικά στο όνομα του λαού.

Είναι δυνατόν επειδή προκαλούν το μέγιστο κακό να μιλάμε για κόμμα, για κομματικό συνδικάτο εγκλήματος όταν ο καθένας συριζαίος κάθε μέρα, μα κάθε μέρα λέει κάτι άλλο, κι όλοι μαζύ το διαφορετικό. Άτομα αστεία λόγω της σοβαρότητάς τους. Για φασίνες. Πώς να τους πεις μαφιόζους, συμμορίτες, όταν τους λείπει η πειθαρχία, η ομαδικότητα, ο στόχος, το αποτέλεσμα. Όλοι τους είναι κουτουρού μπουγάτσα.

Η μαντάμ Ντε Φαρζ χαιρόταν παρακολουθώντας να πέφτουν τα κεφάλια της αριστοκρατίας. Στα παπάρια τους αυτοί του σύριζα, πουλάνε τρέλλα, ενώ η Ελλάδα πέφτει χωρίς να σταματούν να σπρώχνουν κι άλλο, κι άλλο, και δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Λένε κάτι παπαρδέλες για εθνική αξιοπρέπεια με τα πτυχία και τις ικανότητες να σβήνουν φωτιές την εποχή των βροχών. Τόσοι πολλοί μαζεμένοι καραγκιόζηδες, σοβαροί καραγκιόζηδες όμως, δεν έχει ξαναγίνει. Σ’ ένα κόμμα με ανύπαρκτο μητρώο στην Ευρώπη και θέλουν εκτός από την Ελλάδα να σώσουν και τους Ευρωπαίους.

ΓΙΑΤΙ είναι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο apodytiriakias.gr

Στα αθλητικά πρωτοσέλιδα. Οι Έλληνες αδιαφορούσαν που ο καθένας πρωθυπουργός παρέδιδε μεγαλύτερο δημόσιο χρέος σε σύγκριση με εκείνο όταν ανελάμβανε την κυβέρνηση. Γιατί το λέω; Ο Ινφαντίνο της ΟΥΕΦΑ είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι υπάρχει ΑΝΟΙΚΤΟ θέμα για την συμμετοχή του Ολυμπιακού στο τσάμπιονς ληγκ, άλλο ότι θα ξεκινήσει κανονικά. Και όλες οι εφημερίδες υποστηρίζουν σήμερα ότι δεν υπάρχει καμμία ανησυχία, ότι ο Μαρινάκης καθάρισε.

Goal- «Την ώρα που η Ελλάδα ακροβατεί στο κενό, η νέα γενιά έστειλε και πάλι θετικό μήνυμα- ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ» (Για τη νίκη 69-60 της εθνικής εφήβων επί της Σερβίας). Ανοησίες. Φτηνός συριζαίικος λαϊκισμός. Κανένα μήνυμα δεν έστειλε κανένας και κανένα μήνυμα δεν ελήφθη από κανέναν. Απλά οι έφηβοι πέτυχαν μια νίκη.

SportDay- «Τον 26χρονο μπακ της Φλουμινέτσε αγκαλιάζει η ΑΕΚ- ΤΖΙΟΒΑΝΙ!». Το θαυμαστικό λόγω της συνωνυμίας.

Ώρα- «Μόνο ο Γεωργέας βλέπω έχει άρχ… (… ες)- Ξέσπασμα του πρώην της Βέροιας Πέρεθ.

Arena- «Κερδίζει τους παίκτες ο Τούντορ». Ο ΠΑΟΚ να δούμε.

Γιατί δεν είναι εγκληματική οργάνωση ο σύριζας
EVENTS