MENU

Ο Μανώλης Τσαχειλίδης επί αειμνήστου Σταύρου Νταϊφά στον Ολυμπιακό ήταν ό, τι σήμερα είναι ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο «έφορος» της ομάδας. Και με μεγάλη «ευαισθησία» στα θέματα διαιτησίας ο συμπαθής Μανώλης, κλασική, παραδοσιακή φιγούρα παλαιοκομματικού ποδοσφαιρικού παράγοντα.

Όπου πήγαινε να παίξει ο Ολυμπιακός από κοντά ο Τσαχειλίδης. Σε κάθε γήπεδο πίσω από την ομάδα ο Τσαχειλίδης. Κάποια στιγμή έκλεισε ο κύκλος του στον Ολυμπιακό. Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα, δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, και επί Κόκκαλη έγινε παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Τσαχειλίδης. Τον πήρε στον Ιωνικό ο Νίκος Κανελλάκης, μακαρίτης κι αυτός. Και πάντα «τα θέματα διαιτησίας» ήταν η αδυναμία του Μανώλη. Τι θέλω να πω.

Ο Γιάννης Τσαχειλίδης δεν είναι παρθένα. Διαιτητής και ο ίδιος, διεθνής διαιτητής, στη συνέχεια και διαιτητοπατέρας, γνωρίζει πολύ καλά πόσο βρωμάει μπαρούτι ο χώρος. Που σημαίνει ότι καλά και έντιμα να κάνει τη δουλειά του, όχι μόνον δεν θα του πουν «μπράβο», απεναντίας όλο και κάποιοι θα τον βγάζουν «ακουσμένο».

ΒΑΜΕΝΟΣ ΓΑΒΡΟΣ το νέο αφεντικό της διαιτησίας, γράφει ο apodytiriakias.gr

Έμαθε πολλά ο Τσαχειλίδης από τον πατέρα του