MENU

Ούτε ο Βαγγέλης πήγε, αφού έστειλε τον δικηγόρο του που τον έχει κι ο μεγάλος πρόεδρος Κομπότης, ούτε βέβαια οι οπαδοί του ΠΑΟ που θα έκαναν υποδοχή, ούτε οι οπαδοί του Ολυμπιακού για στήριξη στον πρόεδρο που τον συκοφαντεί ο Θωμαΐδης κι ο Τουίτης. Nα μου πεις εδώ οι Ολυμπιακοί δεν πήγαν στη φιέστα κι… άστα του πρωταθλήματος, στην Ευελπίδων θα πήγαιναν. Τέλος πάντων. Σημασία έχει πως από χθες το μεσημέρι όλα τα ελληνικά ΜΜΕ και πολλά ευρωπαϊκά ανέφεραν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πρόεδρος του Ολυμπιακού, κατηγορείται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Το γράφουν και το λένε πλέον όλοι. Και για να μην μπερδευτούν πάλι οι φίλοι Ολυμπιακοί να τονίσω πως δεν είναι αναδημοσίευση… ρεπορτάζ Θωμαΐδη. Είναι δικαστικά έγγραφα από εισαγγελέα και ανακριτή αυτά που τα αναφέρουν. Και δεν βασίζονται σε καταγγελίες… Τουίτι. Περιλαμβάνουν διάφορα στοιχεία από ηχογραφημένες συζητήσεις μεταξύ Πακιστανών που φροντίζουν να αθωωθεί ο Γάζωρος και να πάρει το ματς στα χαρτιά μέχρι συνομιλία του ίδιου δραστήριου Πακιστανού με τον Κινέζο Ξιάν Ξιάν από τη… Χίο για τον διαιτητή που έπρεπε να παίξει στα πλέι οφ ανόδου από την Β' στην Α' Εθνική.

Επίσης περιλαμβάνει στοιχεία για την έκρηξη στο φούρνο του Κωνσταντινέα που μπορεί να τον φάγανε από την διαιτησία, αλλά τον έκαναν… βουλευτή και χθες μάλιστα μίλησε για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο. Ξέρει ο άνθρωπος τα πράγματα από μέσα και έχει ενημερώσει εκεί που πρέπει. Όλα αυτά και άλλα πολλά λοιπόν και να επαναλάβω για τους φίλους Ολυμπιακούς ότι δεν είναι του… Θωμαΐδη. Δεν άσκησε κατηγορίες ο Κυριάκος. Ο εισαγγελέας και ο ανακριτής το έκαναν. Το γράφω και το ξαναγράφω, γιατί τώρα τελευταία εκτός από αγνούς οπαδούς και το… σκατόψυχο ραμολί,αρχίζουν να το λένε και σοβαροί opinion makers και μπορεί να το έχει πιστέψει και κανείς ανυποψίαστος.

Η δικαιοσύνη προχωρά λοιπόν. Και για να προλάβω το νέο στοιχείο… ελπίδας που διακινείται από χθες να τονίσω πως απόλυτα φυσιολογικά ο Μαρινάκης πήρε προθεσμία μεγαλύτερη από τον Κομπότη και τους δικαστές του Γάζωρου και δεν σημαίνει πως ευνοείται… Άλλο τέσσερα κακουργήματα κι άλλο ένα πλημμέλημα. Κι ο πιο έμπειρος δικηγόρος χρειάζεται, όσο να' ναι, παραπάνω χρόνο. Εδώ ο Κομπόταρος σε δυο λεπτά δηλώσεις είπε όλη την υπερασπιστική γραμμή. Τον… εμπλέξανε τον άνθρωπο. Αυτός ο… Κωστούλας. Έτσι είναι λοιπόν. Άλλο ένα πλημμέλημα, άλλο τέσσερα κακουργήματα. Οπότε… take your time κύριε δικηγόρε. Σημασία έχει ότι προστατεύτηκε η… δημόσια εικόνα. θ

Μια και είπαμε Κομπόταρος, θα τον στερηθεί κι αυτόν το ποδόσφαιρο μέχρι να δικαστεί. Οπότε θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο πως αφού οι απλοί συμμετέχοντες έφαγαν όλοι απαγορευτικό ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, τότε το ίδιο περιοριστικό μέτρο θα επιβληθεί, στην καλύτερη για αυτούς περίπτωση, και στους φερόμενους ως αρχηγούς της οργάνωσης.

Και επειδή κάποιοι το έχουν πάρει πολύ στην πλάκα το συγκεκριμένο περιοριστικό μέτρο να τονίσουμε πως εδώ δεν είναι μέτρο του… ΕΣΑΚΕ. Είναι περιοριστικό μέτρο για την αποφυγή νέων παράνομων πράξεων. Οπότε όποιος συλληφθεί να το παραβιάζει μετά δύσκολα θα γλυτώσει την προφυλάκιση. Αυτά για αρχή. Η ερώτηση παραμένει πάντα επίκαιρη. Θα παίξει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός; Κανένα άγχος. Στον… μηρό μας που θα έλεγε κι ο Κασάμι.

Τελικά δεν απήγγειλε τις κατηγορίες ο… Θωμαΐδης