MENU

Ο σκύλος - γίγαντας κοιμάται κάθε μέρα από 22 ώρες τουλάχιστον και τρέφεται αποκλείστηκα με συνταγή γιατρού για να μπορεί να διατηρείται στα κατάλληλα κιλά.

Βασική του τροφή είναι το κοτόπουλο και το ρύζι και είναι σε αυστηρό πρόγραμμα δίαιτες για να μπορέσει να έχει δυνατά πόδια λόγω του ύψους του.

Οι ιδιοκτήτες του Μπράιαν και Τζούλι Γουίλιαμς περιμένουν την επικύρωση του σκύλου τους από την επιτροπή, ως του ψηλότερου σκύλου στον κόσμο.

Στην ίδια μοίρα βρίσκονται και άλλοι δύο σκύλοι οι οποίοι διεκδικούν τη θέση του γλυκύτατου «Μεγάλου Δανού» της οικογένειας Γουίλιαμς.

Αυτό που περιμένουν είναι τους υπεύθυνους από την Γκίνες για να μετρήσει και επίσημα τα τρία σκυλιά έτσι ώστε να αποφασιστεί πιο είναι το πιο ψηλό.

Ο ιδιοκτήτης Μπράιαν Γουίλιαμς είπε « Είναι από τα πιο γλυκά πλάσματα στον κόσμο, είναι φανταστικό ζώο και οι άνθρωποι τον αγαπούν πάρα πολύ και παίζουν μαζί του όλη μέρα. Φοβάται ακόμα και την σκιά του και είναι πολύ φιλικός με τα παιδιά.»

Ο «Major» όπως ονομάζεται, είναι αντιμέτωπος με άλλους δύο «μεγάλους Δανούς»,τον «Freddy» από το Έσεξ και τον «Rocco» από την Νεβάδα.

Ο «μεγάλος Δανός» της... Ουαλίας!