MENU

Πολλοί άνθρωποι τα ανακατεύουν σε μάσκες μαλλιών και θεραπείες προσώπου που στοχεύουν στην ενυδάτωση του δέρματος και των μαλλιών, την πρόληψη της ακμής, την μείωση των σημαδιών, τα πιο δυνατά μαλλιά και πολλά άλλα.

Τα αυγά μπορούν ακόμα να συμβάλλουν στην προσπάθειά σας να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα. Οι ακαθάριστες που φράζουν τους πόρους και δημιουργούν μικρή φλεγμονή είναι ένας κανονικός “μπελάς” για να αφαιρεθούν, ειδικά για τα άτομα που έχουν ξηρό τύπο δέρματος. Μέσα στις δεκάδες σπιτικές μάσκες περιποίησης της επιδερμίδας και άλλων μεθόδων για να φύγουν τα μαύρα στίγματα, ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία της εκείνη που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Τη έχει ανεβάσει η χρήστρια του YouTube με το όνομα BabamitsANNE και δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας απλός τρόπος να εφαρμόσετε το ασπράδι του αυγού στο πρόσωπό σας, προκειμένου να βοηυήσετε την επιδερμίδα σας να απαλλαγεί από τα μαύρα στίγματα. Αυτή η μάσκα καθαρίζει το δέρμα, συσφίγγει τους πόρους, ελέγχει τη λιπαρότητα, καταπολεμάει τα μαύρα στίγματα και αφήνει το δέρμα πιο λαμπερό.

Όπως θα δείτε, η χρήστρια αρχικά διαχωρίζει το ασπράδι από τον κρόκο και το βάζει σε άν μπολ. Το χτυπάει ελαφρά και στη συνέχεια το βάζει στο πρόσωπό της και τον λαιμό της με μια απαλή βούρτσα προσώπου. Στη συνέχεια, παίρνει ένα κομμάτι χαρτομάντηλο, ανοίγει τρύπες για τα μάτια, τη μύτη και το στόμα, και το τοποθετεί πάνω στο πρόσωπό της, πιέζοντας απαλά στο ασπράδι του αυγού. Στη συνέχεια, εφαρμόζει μια δεύτερη στρώση ασπραδιού πάνω στην πρώτη στρώση απο χαρτομάντηλο και επαναλαμβάνει τη διαδικασία. Τέλος, αφήνει αυτή την απλή μάσκα να στεγνώσει εντελώς, περίπου για 30 λεπτά, προτού βγάλει την μάσκα και καθαριστεί με μια υγρή, ζεστή πετσέτα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό δεν σημαίνει ότι απλά με μια μάσκα από ασπράδι αυγού θα φύγουν τα μαύρα στίγματα και τα σημάδια από το πρόσωπό σας. Απλά οι φυσικές μάσκες με απλά αγνά υλικά βοηθούν σε πολλές περιπτώσεις την επιδερμίδα σας.

πηγή: iatropedia.gr

Βάζει ασπράδι αυγού στο πρόσωπό της - Δείτε γιατί το κάνει! (vid)