MENU

Φανταστείτε κάποιον κανονικό άνθρωπο, που δεν πρόλαβε να δει κανένα ματς ποδοσφαίρου την Κυριακή και αγοράζει τις αθλητικές εφημερίδες για να ενημερωθεί.

Διαβάζει λοιπόν ο άνθρωπος στο Φως: Ο θρύλος 2-0 στη Βέροια και +5 από τον ΠΑΟΚ. Ο Κώστας (Μήτρογλου) «έσπασε» κι αυτό το μπλόκο. Απίστευτα φανατισμένοι και ορκισμένοι οι παίκτες της Βέροιας έπαιζαν με το μαχαίρι στα δόντια, προκαλώντας και χτυπώντας στο ψαχνό.

Πάμε στον Πρωταθλητή: 5 και πονάει. Ο θρύλος ξέφυγε και προελαύνει προς το 42ο. Όρθιος ο θρύλος, παλικάρια στην κόλαση της Βέροιας. Έκρηξη Σάββα: Κατάντησε αρρώστια η μανία κατά του Ολυμπιακού.

Ιδού και ο Γαύρος: Πονάει πιο πολύ το +5. Λες και τους είχαν τάξει σούπερ πριμ έπαιζαν τα τσεκούρια της Βέροιας αλλά δεν τους βγήκε κι έμεινε με τον …καημό ο Βρύζας που ήταν στην εξέδρα.

Πάμε στην Arena: Σταματήστε το πρωτάθλημα – ξεφτίλα. Τέτοια σφαγή υπέρ Ολυμπιακού δεν ξανάγινε. Δύο αποβολές κατά Βέροιας με προκλητικές αποφάσεις.

Τα Σπορ γράφουν: Διακόψτε την ξεφτίλα. Όργια Ιωαννίδη, Γεωργαράκου στη Βέροια για το χατήρι του ΟΣΦΠ. Αηδία σε όλη την Ελλάδα για τα αίσχη που αμαυρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το Goal: «Τι δίνεις ρε μαλ@@@...». Ο Μπαλάφας τον έβρισε και αποβλήθηκε στο 12 αλλά ο κάκιστος διαιτητής Ιωαννίδης με τα αμέτρητα λάθη και τον τρόπο που σφύριζε, τον δικαίωσε απόλυτα… Κακώς δεν έδωσε το πέναλτι στον Ομάρ, δεν απέβαλε Μπαργκάν και Μήτρογλου, έκανε πως δεν είδε τους τσαμπουκάδες Μανιάτη – Καλτσά και αποφάσιζε σε φάουλ και κάρτες με δύο μέτρα και δύο σταθμά υπέρ του Ολυμπιακού. Με 9 παίκτες από το 76΄η Βέροια.

Αλλά και η Live: Τελειώστε με αυτόν. Επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο και τη δημόσια τάξη ο …γνωστός διαιτητής Ιωαννίδης έχασε τον έλεγχο από το 11΄, έκανε ροντέο το ματς με αμέτρητα λάθη και πρέπει να πάει σπίτι του.

Φτάνουμε στη Sportday: Mister +5. Ο Μήτρογλου έδωσε και πάλι τη λύση στον Ολυμπιακό και του χάρισε αβάντζο τίτλου.

Τι καταλάβατε; Ποιους πονάει το +5 ; Ποιος είναι αυτός ο Ιωαννίδης; Ποιοι έπαιξαν το ματς «under Πατήσια ή over Πατήσια;».

Σε ποιο κοτέτσι της Καλλιθέας ξέφυγαν οι κότες και βγήκαν στους δρόμους κακαρίζοντας ένα ατέλειωτο κο κο κο κο!!!

Ένα είναι βέβαιο. Κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν μπορεί να φταίει για όλες τις αμαρτίες του κόσμου ο Ολυμπιακός αλλά και δεν μπορεί να είναι αόμματοι στον Πειραιά, ότι όλοι και όλα να συνωμοτούν, ώστε να ευνοείται συστηματικά ο Ολυμπιακός και να κατασπαράσσονται όλοι οι αντίπαλοί του.

Δεν μπορεί να ισχυρίζονται αυτάρεσκα πολλοί και να αυτοικανοποιούνται, ότι ο Ολυμπιακός είναι μόνος του και απέναντι όλοι οι υπόλοιποι, γιατί η αλήθεια έχει πάντοτε δύο όψεις. Ο φανατισμός βλάπτει όλους. Γιατί ο Ολυμπιακός εξελίσσεται στην πιο μισητή ομάδα της χώρας; Γιατί άραγε…

Το σκηνικό που έχει στηθεί τα τελευταία χρόνια είναι γεμάτο καρκινώματα και το πρόβλημα εστιάζεται παραδοσιακά στη διαιτησία, την αθλητική Δικαιοσύνη και την ποδηγέτηση των αθλητικών αρχών. Γι αυτό ο κόσμος γύρισε την πλάτη του στο γήπεδο και είναι επιδεικτικά απών. Το χειρότερο είναι ότι ακόμη και ο κόσμος του Ολυμπιακού απουσιάζει πλέον από το γήπεδο αρνούμενος να συναινέσει σ΄αυτό το …σικ (προσοχή όχι σικέ) πρωτάθλημα.

Επειδή πλέον το πράγμα παρασοβάρεψε καιρός είναι οι εφημερίδες να ρίξουν το βάρος τους στην προβολή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και να αφήσουν τα παλικάρια της φακής να τρέχουν μόνοι τους και να τερματίζουν πρώτοι.

Να μην ξεχάσουμε την Πράσινη, που επαινεί την αγωνιστικότητα των παικτών του Παναθηναϊκού «επιτέλους γύρισε το μάτι τους», την Ωρα που υποδέχτηκε τον Κρίσαντους που «ήρθε φτιαγμένος» και τη Metrosport που επισημαίνει ότι ο Αρης ήταν «κυρίαρχος» στο ντέρμπι του μπάσκετ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Παιδιά ας βοηθήσουν κάποιοι να μαζέψουν τις κότες στην Καλλιθέα, κακαρίζουν δυνατά και δεν μπορούν να κρυφτούν…

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και μην κωλώνετε, μπόρα είναι, θα περάσει!

Under Πατήσια ή over Πατήσια;
EVENTS