MENU

Προ καιρού ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς με αποκάλεσε δημοσίως -μέσω του λογαριασμού του στο instagram- πατσαβούρα, με αφορμή το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο SDNA με τίτλο: «Ο αθλητισμός, είναι πολιτισμός και ενώνει τους λαούς κύριε Μαρινάκη!». Ο δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού εξανέστη επειδή σχολίασα αρνητικά τις προκλητικές δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το ματς με την Φενερμπαχτσέ και μου επιτέθηκε προσβάλοντας και εξυβρίζοντας με, χωρίς ποτέ να έχουμε ανταλλάξει την παραμικρή κουβέντα, χωρίς ποτέ να γράψω ή να υπονοήσω το παραμικρό για τον ίδιο. Άμεσα προέβην σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να αποκαταστήσω την τιμή και την υπόληψη μου, ωστόσο, ο κύριος Καραπαπάς ουδέποτε μπήκε στον κόπο να ζητήσει συγγνώμη, παρά αρκέστηκε στο να κατεβάσει την ανάρτηση, προφανώς αφότου του κοινοποιήθηκε η μήνυση που υπέβαλλα εναντίον του. Αυτό ούτε γάτα, ούτε ζημιά...

Χθες, συνοδευόμενη από τρεις άνδρες η Σάσα Σταμάτη, η οποία έχει γίνει γνωστή στο πανελλήνιο για υψηλής διανόησης αναλύσεις σε πάνελ πρωινάδικων και μεσημεριανών, προχώρησε παρακάτω τη λεκτική επίθεση που δέχτηκα από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού.

Διέκοψε την παράσταση του φημισμένου κωμικού, Χριστόφορου Ζαραλίκου, καθότι εξανέστη και αυτή, όταν ο τελευταίος αναφέρθηκε στον φίλο της Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μία δημοσιογράφος κατά δήλωση της, δεν είχε απλώς άποψη για μία παράσταση, αλλά τη λογόκρινε, παρεμποδίζοντας την έκβαση της, επειδή διαφώνησε με το περιεχόμενο της.

Κάπου εδώ κυρίες και κύριοι καταλαβαίνει κανείς ότι το πράγμα έχει γίνει πια πολύ σοβαρό. Διανύουμε τις πιο σκοτεινές ημέρες της ελληνικής δημοσιογραφίας από το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και έπειτα. Διότι ο δημοσιογράφος δεν χάνει την ιδιότητα του, ανεξάρτητα από το που βρίσκεται ή ποιον υπηρετεί ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να ισχύει.

Δύο αναγνωρίσιμοι δημοσιογράφοι, θεματοφύλακες της ελευθερίας του λόγου -υποτίθεται- συμπεριφέρονται ως «στρατός» ενός εφοπλιστή, ο οποίος ελέγχει ένα μεγάλο μέρος των ΜΜΕ στη χώρα και τραμπουκίζουν, εξυβρίζουν χωρίς να συμβαίνει απολύτως τίποτα.

Οκ, εμένα όπως υπονόησε ο κύριος Καραπαπάς δεν με ξέρει κανείς, κι αυτό ίσως δικαιολογεί ότι κανένα θεσμικό όργανο δεν θεώρησε σκόπιμο να τον ανακαλέσει στην τάξη, όμως στην περίπτωση της Σάσας Σταμάτη θα υπάρξει κάποια αντίδραση από κάποιο όργανο ή την συντεταγμένη Πολιτεία τη στιγμή που η Δημοκρατία και η Ελευθερία βιάζονται βάναυσα;

Για τα ανωτέρω ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης έχει επιλέξει τη σιωπή. Σιωπή όμως σημαίνει συναίνεση. Αν λοιπόν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν συμφωνεί με την στάση που έχουν οι αυτόκλητοι υπερασπιστές του οφείλει να πάρει δημοσίως θέση, διαφορετικά έχουμε κάθε δικαίωμα να θεωρούμε ότι δρουν κατ' εντολήν του.  

ΥΓ Τελευταία φορά που θυμάμαι να διακόπτεται παράσταση ήταν πίσω το 2012, όταν πλήθος ακροδεξιών με πρωτοστατούντες τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκε στο θέατρο Χυτήριο με αφορμή την παράσταση Corpus Christi. Τότε βέβαια οι Χρυσαυγίτες έμειναν έξω από το θέατρο...

 

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ - ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Είναι αυτόκλητοι υπερασπιστές ή έμμισθοι κονδυλοφόροι κύριε Μαρινάκη;
EVENTS