MENU

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα:

Αρχικά ο προπονητής του Ηρακλή σημείωσε πως: «Καταρχάς συγχαρητήρια στον Φοίνικα Σύρου δίκαιη νίκη η σημερινή, αλλά νομίζω ότι το σκορ του με την εικόνα του παιχνιδιού δεν ήταν ακριβώς το ίδιο δηλαδή, χάσαμε 3-0 αλλά όλα τα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και ειδικά σε δύο σετ φτάσαμε να προηγούμαστε εμείς μετά το 20. Δυστυχώς δεν καταφέραμε. Λεπτομέρειες και δικά μας λάθη νομίζω ότι έκριναν το παιχνίδι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ο τραυματισμός του Χάρη Σακόγλου, του εύχομαι περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Τώρα πραγματικά δεν ξέρω πόσους λαγούς μπορούμε να βγάλουμε, νομίζω πως έχουμε εξαντληθεί στην ομάδα μου. Στο επόμενο παιχνίδι βλέπω να παίζουμε με ένα σχήμα λίγο περίεργο. Κάθε βδομάδα δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, η μία ατυχία μας χτυπάει την πόρτα μετά την άλλη. Είμαστε εδώ προσπαθούμε, παλεύουμε. Τα παιδιά κάνουν πολλά παραπάνω πράγματα μέσα στην προπόνηση και καθημερινά. Είναι δύσκολη η συνέχεια και το γνωρίζουμε».

Πρόσθεσε ότι: «Όλοι έχουμε φτάσει στα όρια μας, παίκτες, προπονητές και όσοι είναι γύρω από την ομάδα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν έχει σταματημό απ' όλο αυτό. Το θέμα είναι ότι ακόμα αντέχουμε, αλλά πλέον είναι σοβαρό το πράγμα και πρέπει να υπάρξει βοήθεια για το μέλλον του Ηρακλή, αν θέλουμε να μιλάμε για μέλλον θέλει βοήθεια».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Ηρακλή, Κώστας Προύσαλης, σημείωσε: «Να πούμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Σύρου για την νίκη της και μακάρι όλα τα παιχνίδια να κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η Σύρος έχει καλή και στημένη σωστή ομάδα. Έχει λύσει τα προβλήματα της οπότε δουλεύει καθαρά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ, επίσης, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια σε όλους όσους απαρτίζουν τον βολειμπολικό Ηρακλή γιατί δίνουμε και την ψυχή μας. Σήμερα θεωρώ πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Είμαστε απογοητευμένοι που φεύγουμε έτσι από το παιχνίδι αλλά αν δούμε τα προβλήματα που έχουμε σαν ομάδα θα πρέπει να είμαστε και λίγο χαρούμενοι γιατί αυτή η ομάδα όσο και να την χτυπάνε θα ανασταίνεται. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί, σε πείσμα πολλών που δεν θέλουν την ομάδα στην Α1. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα προβλήματα μας, γιατί μετά το 20 δεν ήμασταν αποτελεσματικοί, αποφασιστικοί και αυτά που κάναμε ήταν λάθος. Σίγουρα αν πούμε μια δικαιολογία μπορούμε να πούμε ότι δεν είχαμε αγωνιστικό ρυθμό, αυτός ο ένας μήνας που ήμασταν έξω και ενώ τον κλείσαμε καλά τον γύρο σήμερα δεν είχαμε αγωνιστικό ρυθμό για να μπούμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Μέσα στις γιορτές αλλάξαμε έναν παίκτη έφυγε ο Τζιουμακας δοκιμάσαμε τον Σακόγλου αλλά όλα αυτά είναι δικαιολογίες. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, σε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Σύρος θα είναι μέσα στην τετράδα η όπου πιο πάνω μπορεί να φτάσει και πραγματικά είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει να δούμε το βίντεο τι δεν κάναμε σωστά, να το διορθώσουμε γιατί έχουμε και συνέχεια. Φυσικά να ευχηθούμε περαστικά στον Χάρη και γρήγορη ανάρρωση γιατί τον χρειαζόμαστε. Εμείς είμαστε εδώ τα δίνουμε όλα και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας.

Σε ερώτηση για τις εκκλήσεις που έκανε ο αρχηγός της ομάδας στους επιφανείς Ηρακλειδείς ο ίδιος απάντησε: «Με το να λέμε συνέχεια τον απλό κόσμο να βοηθήσει είναι κουραστικό. Εμείς είμαστε εδώ κάνουμε την προσπάθεια μας, αν μας σέβονται θα έρθουν αν όχι δεν μπορούμε να κάνουμε γι'αυτό. Είμαστε κάθε μέρα στο γήπεδο και θέλουμε να υπάρχει ο Ηρακλής. Αν αυτοί αν δεν θέλουν να υπάρχει ο Ηρακλής δεν είναι δικό μας θέμα. Εμείς προχθές στην σύσκεψη δώσαμε υπόσχεση ότι θα είμαστε εδώ μέχρι το τέλος της χρονιάς όπου φτάσουμε, γιατί πλέον δεν έχουμε παίκτες και για προπόνηση. Η καθημερινότητα μας είναι δύσκολη όχι μόνο μέσα στο γήπεδο. Έτσι όπως αγωνιστήκαμε σήμερα με τα προβλήματα βλέπω κάτι θετικό ότι είμαστε εδώ και παλεύουμε τέτοιες ομάδες. Δεν ζητάμε εκατομμύρια, να έρθει κάποιος να βάλει 10 χιλιάρικα να φύγει η άρση μεταγραφών να πάρουμε ένα παίκτη, δεν θέλουμε να αλλάξουμε όλη την ομάδα αλλά να γίνουμε ξανά ανταγωνιστικοί. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας, κοντά στην εξάδα με την τιμωρία με όλα μέσα. Την Τετάρτη έχουμε το κύπελλο έχουμε μια ευκαιρία να πάμε στους οκτώ, μια κλήρωση ακόμα να πάμε σε ένα ακόμα φάιναλ φορ. Δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο να μην μπορούμε να βρούμε κάποιο χρηματικό ποσό από κάποιον άνθρωπο που θέλει να μας βοηθήσει και φτάνει πια με τον κόσμο. Ο κόσμος ήταν και σήμερα εδώ, τον ευχαριστούμε που μας στήριξε και μας χειροκρότησε μετά από ήττα, εμείς θα δίνουμε τα πάντα για να τον κάνουμε περήφανο».

«Ο κόσμος του Ηρακλή είναι πάντα εδώ, αλλά πρέπει να φύγει η άρση μεταγραφών»
EVENTS