MENU

Κάτι το ότι είναι 15Αύγουστος και οι περισσότεροι λείπουν σε διακοπές, κάτι το όνομα του αντιπάλου και η ζέστη, στο ΟΑΚΑ δεν θα έχει πάρα πολύ κόσμο.

Ακόμη κι έτσι πάντως, η υποστήριξη προς τους παίκτες του Καρντόσο θα είναι δεδομένη και… ηχηρή. Κι αυτοί με τη σειρά τους, θα πάρουν την ώθηση που χρειάζονται για να «καθαρίσουν νωρίς την μπουγάδα» και να περιμένουν τον επόμενο αντίπαλο, τη Σπάρτα Πράγας ή την Τραμπζονσπόρ. Μετά το 2-0 της Ρουμανίας, η ΑΕΚ δεν έχει λόγο να μπει με το… πόδι στο γκάζι. Η αντίπαλός της αντιθέτως, είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει και να ψάξει το γκολ, για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για κάτι καλό. Αν λοιπόν ανοιχτεί, κάτι που λογικά πρέπει να πράξει, ο «δικέφαλος» θα βρει τους απαραίτητους διαδρόμους για να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή κι εν τέλει, στο γκολ. Εξάλλου, η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη κι αυτό φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι.

Η ΑΕΚ λοιπόν, μπορεί να σκοράρει από το 1ο ημίχρονο και να κάνει ακόμη πιο εύκολη την αποστολή της, προσφέροντας ταυτόχρονα μία πολύ καλή απόδοση, σ’ ένα σημείο που μπορεί να είναι «βάση» για το δελτίο της ημέρας.

930. ΑΕΚ – ΟΥΝ. ΚΡΑΪΟΒΑ 1Η/ 1Τ 2,05

«Καθαρίζει» από νωρίς και δίνει στήριγμα η ΑΕΚ