MENU

Με μία πρώτη ματιά, φαίνεται να είναι ένα εύκολο παιχνίδι για τη γηπεδούχο, που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και φιλοξενεί την προτελευταία.

Η Μόλντε πάντως, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη τον τελευταίο καιρό, καθώς παρουσιάζει διάφορα αγωνιστικά προβλήματα και φέρνει αρκετές ισοπαλίες. Συγκεκριμένα, έχει 3 «Χ» στα 4 τελευταία της παιχνίδια σε Νορβηγία κι Ευρώπη. Έπαιξε την Πέμπτη με την ΚΡ Ρέικιαβικ εκτός και την απέκλεισε παρά τη «λευκή» ισοπαλία στην Ισλανδία, αφού είχε νικήσει 7-1 στο πρώτο παιχνίδι. Ακολουθεί κι άλλο ευρωπαϊκό ματς, με την Τσουκαρίτσκι. Όμως, η γηπεδούχος δεν μπορεί ούτε να σκεφτεί από τώρα εκείνο το παιχνίδι, αλλά ούτε και να κάνει οικονομία δυνάμεων. Βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τις Μπόντο Γκλιμτ και Οντ, αλλά από την πρώτη έχει κι έναν αγώνα λιγότερο. Γι’ αυτό και πρέπει πάση θυσία να επικρατήσει τώρα.

Η Μόλντε είναι το φαβορί και θα κάνει ό,τι μπορεί για να «καθαρίσει» το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να μην αγχωθεί και για να διαχειριστεί την κούρασή της όσο καλύτερα μπορεί.

1065. ΜΟΛΝΤΕ – ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 1Η/ 1Τ 2,02

Νορβηγία: Μπορεί να περιμένει το Γιουρόπα για τη Μόλντε