MENU

Το κουπόνι ΟΠΑΠ Πέμπτης (20/06) μπορεί να διαθέτει μικρό όγκο αναμετρήσεων, ωστόσο οι αναμετρήσεις εθνικών ομάδων σε Euro U21, Κόπα Αμέρικα, αλλά και η Β’ Ισπανίας με τον τελικό των πλέι οφ ανόδου αυξάνουν το ενδιαφέρον για στοίχημα.

Εκκίνηση από το πρώτο χρονικά και τον 2ο Ομιλο του Euro U21, εκεί όπου στις 19:30 η Δανία αντιμετωπίζει την Αυστρία. Οι Δανοί ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από τη Γερμανία με 3-1, μία φυσιολογική εξέλιξη, ωστόσο οι Αυστριακοί εντυπωσίασαν στην πρώτη αγωνιστική, όπου επικράτησαν 2-0 της Σερβίας. Εβαλαν βάσεις πρόκρισης και γνωρίζουν πως με νίκη απόψε κόντρα στους Δανούς φτάνουν πιο κοντά στην πρωτιά.

Μετά τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής άλλαξαν και οι αποδόσεις, αφού η Αυστρία ήταν μεγάλο αουτσάιντερ (μέχρι το 4.50 το διπλό κατά μέσο όρο). Στο 2.65 είναι ακόμα οριακά αποδεκτό και το επιλέγουμε.

Στοίχημα – Β’ Ισπανίας

Πρώτος από τους δύο τελικούς στη Β’ Ισπανίας που έχουν ως έπαθλο μία θέση στην Πριμέρα Ντιβισιόν, η Λα Κορούνια φιλοξενεί τη Μαγιόρκα. Την Κυριακή είναι η ρεβάνς. Στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες εκμεταλλεύτηκαν τις έδρες τους, όπου και επικράτησαν με 1-0. Το 2005 σημειώθηκε το τελευταίο διπλό της Μαγιόρκα εκεί, με 6 ήττες και 3 ισοπαλίες έκτοτε.

Στα ημιτελικά των πλέι οφ, η Λα Κορούνια ξεπέρασε το εμπόδιο της Μάλαγα με δύο νίκες, 4-2 εντός έδρας, διπλό με 1-0 στη ρεβάνς. Η Μαγιόρκα, αν και ηττήθηκε 1-0 από την Αλμπαθέτε εκτός έδρας στη ρεβάνς, προκρίθηκε χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα. Με τα όσα έχουν δείξει προς το σβήσιμο της χρονιάς, η Ντεπορτίβο δείχνει πιο σοβαρή, με καθαρό μυαλό και τη στηρίζουμε στη απόδοση του 1.90.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Βήμα πρόκρισης