MENU

Ο 8ος προκριματικός όμιλος είναι πολύ… παράξενος. Σε αυτόν μετέχει η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία, που λογικά δεν θα έχει πρόβλημα στο να πάρει την 1η θέση.

Οπότε, Τουρκία και Ισλανδία θα παλέψουν για τη 2η, που οδηγεί στην τελική φάση του EURO. Από κοντά, ικανή να μπει σφήνα σε αυτές τις δύο είναι και η Αλβανία. Σήμερα, η Ισλανδία θα έχει εύκολη αποστολή στην Ανδόρα, την ώρα που Αλβανία και Τουρκία θα μονομαχήσουν, στο έδαφος της πρώτης. Όποια νικήσει, θα πάρει από νωρίς ένα σημαντικό προβάδισμα.

Η Αλβανία μετείχε για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2016 και πλέον, διαθέτει περισσότερη εμπειρία απ’ ότι παλιότερα. Οι παίκτες της αγωνίζονται σε μεγάλους συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου κι έτσι και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας είναι αρκετά δυνατό κι ανταγωνιστικό. Η Τουρκία είναι έτσι κι αλλιώς σε υψηλό επίπεδο, παρά την απουσία της από μεγάλες διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια.

Απόψε η λογική και οι αποδόσεις δίνουν στην Τουρκία τον τίτλο του φαβορί, όμως σε καμία περίπτωση η αποστολή της δεν θα είναι εύκολη. Η Αλβανία μπορεί να της βάλει δύσκολα, σε μία μονομαχία που λογικά δεν θα έχει και πολλά γκολ.

367. ΑΛΒΑΝΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ 1Χ (ΔΕ) & Under 2,5 2,30

Προκριματικά EURO: Μάχη με λίγα γκολ και πιθανή έκπληξη στην Αλβανία