MENU

Σημείο, αριθμός τερμάτων και τελικό σκορ. Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και το πρόγραμμά μας άδειασε…

Και καθώς πλησιάζει στο τέλος του αυτός ο χρόνος ελπίζω να είστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά που γίνεται. Προσωπικά κάνω ότι μπορώ για να δώσω το «κάτι παραπάνω». Δεν θα επιλέξω ποτέ τα 1,40 τα 1,50 και τα 1,60. Όχι γιατί δεν αξίζουν, όχι γιατί αυτά τα επιλέγουν «άσχετοι», αλλά γιατί πολύ απλά γιατί αυτά είναι τα προφανή. Μυστικό στην επιτυχία δεν υπάρχει. Απλά καλό θα είναι οι επιλογές μας να γίνονται σε ομάδες που παρακολουθούμε συχνά, γιατί οι αριθμοί πολλές φορές λένε ψέματα.

Σήμερα δεν υπάρχει κάτι τρομερό για να ασχοληθούμε. Στην Ολλανδία και στην Τουρκία κάποια ματς που φυσικά δεν προσφέρονται για «ανοίγματα». Στο Άγιαξ – Βίλεμ λογικά θα γίνει ένα πολύ ανοιχτό ματς. ΟΙ γηπεδούχοι έβαλαν τρία γκολ στην Εξέλσιορ, άλλα τρία στην Αϊντχόφεν, τέσσερα στη Σπάρτα και πέντε στη Ρόντα. Η Βίλεμ δεν είναι σε κακή κατάσταση και η πρόσφατη εντός ήττα με 3-2 από τη Τσβόλε ήταν η πρώτη στα 6 τελευταία ματς.

Επαληθεύει σχεδόν σταθερά το over 3,5 και νομίζω πως με λίγο ρίσκο η επιλογή του over 4,5 μπορεί να επαληθευτεί και προσφέρεται σε απόδοση 2,35 στην betshop.gr.

Το ίδιο ρίσκο θα πάρω και στο Φέγενορντ – Ρόντα. Η φιλοξενούμενη από το Κερκράντε έχει δεχτεί 8 τέρματα στις δύο τελευταίες της εξόδους και με την άμυνα αυτή κινδυνεύει σοβαρά στο Ρότερνταμ. Πάμε και εδώ με το over 4,5 το οποίο βρίσκω σε απόδοση 3.02 στην betshop.gr.

Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα, υγεία σε εσάς και τους ανθρώπους σας.

Τα ξαναλέμε στην Boxing Day.

Παραμονή Χριστουγέννων με γκολ από τα φαβορί