MENU

Η Ούνικς Καζάν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού ηττήθηκε στο τρίτο παιχνίδι της σειράς από την Λομοτίβ με 83-71 και πλέον καλείται να πάρει δύο νίκες, προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση των πλέι-οφ.

Ο σύλλογος από το Κράσνονταρ δεν θα έχει άγχος σήμερα, αφού πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας, ενώ μοιάζει να έχει περισσότερες δυνάμεις από τον αντίπαλό του.

Οι γηπεδούχοι δύσκολα θα φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, γι’ αυτό θα επιλέξουμε τον άσο, που έχει απόδοση 1,80 στην betshop.gr.

Στην πολύ ανταγωνιστική BSL η Γαλατασαράι υποδέχεται την Μπουγιουκτσεκμετσέ και θέλει το ροζ φύλο αγώνα, για να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μόλις μία νίκη πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον είναι αναγκασμένοι να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι.

Δεν πιστεύουμε πως η «τσιμ-μπομ» θ’ αντιμετωπίσει προβλήματα και θα στοιχηματίσουμε υπέρ του άσου σ’ αυτό το ματς.

Στην Αμερική οι Γουίζαρντς παίζουν το τελευταίο τους χαρτί ενάντια στους Σέλτικς, καθώς αν χάσουν, τότε θ’ αποκλειστούν από τη συνέχεια των ανατολικών πλέι-οφ. Το δίδυμο Γουόλ και Μπιλ κάνει ότι μπορεί, αλλά σε σειρά αγώνων το σύνολο είναι το ισχυρότερο όπλο για μία ομάδα. Οι Κέλτες έχουν μεγαλύτερο ροτέισον, όμως μέσα στην Ουάσινγκτον επικρατεί ο νόμος των «μάγων».

Με ρίσκο θα επιλέξουμε κι εδώ τον άσο του 1,90 στην betshop.gr, ενώ σαν εναλλακτική θα ρισκάρουμε με το over.

**Για τους βιαστικούς, που δεν έχουν χρόνο να ψάχνουν τα σημεία, υπάρχει έτοιμη η τριάδα μου στο ΒΟΤ με αριθμό 91130 στην betshop.gr. Η νέα, πολύ social υπηρεσία της.

Θα στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς η Ούνικς