MENU

Μια εξαετία ολόκληρη- πίσω στο 2009. Τότε ήταν η τελευταία φορά που ο Βαλεντίνο Ρόσι έβλεπε, μετά από τους πρώτους τρεις αγώνες της σεζόν, αφ' υψηλού τους αντιπάλους του, καθώς προηγείτο στη βαθμολογία. Στο τέλος εκείνης της χρονιάς ο «Γιατρός» είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, επομένως φέτος, με τα σημάδια να είναι μαζί του (και πάλι πρώτος μετά από τρία grand prix) η ιστορία μάλλον θα επαναληφθεί, σωστά; 

Λάθος: «Κάναμε καλούς αγώνες στους πρώτους τρεις γύρους της σεζόν και είναι πολύ θετικό το γεγονός πως πηγαίνουμε στη Χερέθ ενώ βρισκόμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το σημαντικότερο όλων είναι πως μαζί με τα παιδιά έχουμε κάνει φοβερή δουλειά. Πρέπει να συνεχίσουμε σ' αυτούς τους ρυθμούς, καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα», ήταν το σχόλιο του Ιταλού αναβάτη της Yamaha που θύμισε έπαινο αναμεμειγμένο με προειδοποίηση. 

Ο Ρόσι, είναι η αλήθεια, φαντάζει ικανός να κατακτήσει φέτος το δέκατο τίτλο του συνολικά, καθώς δείχνει να περνά μια δεύτερη αγωνιστική νεότητα, όμως έχοντας μείνει τόσα πολλά χρόνια μακριά από ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, προτιμά να κρατά μικρό καλάθι. 

Ας είναι. 

Η σαμπάνια του νικητή χωράει και σε αυτό. 

Ρόσι: «Πρέπει να συνεχίσουμε»