MENU

Είναι το καλύτερό του: όταν τα πάντα έχουν κριθεί και δεν υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος, τότε ο Νίκο Ρόσμπεργκ μπορεί να κάνει μηχανοκίνητα θαύματα. Τρανή απόδειξη η νίκη του στο Μεξικό στον τελευταίο αγώνα, ενώ από το grand prix της Ιαπωνίας και μετά τα Σάββατα είναι αποκλειστικά δική του υπόθεση.

Το- «διαπιστευμένο», πια- νούμερο 2 της πρωταθλήτριας Μερσέντες έκανε 5 τις σερί pole position του, καθώς πέτυχε και στη Βραζιλία τον ταχύτερο χρόνο και θα εκκινήσει αύριο από την πρώτη θέση του γκριντ.

Πίσω του, ακολουθεί η συνήθης εικόνα: δεύτερος ο Χάμιλτον, τρίτος ο Φέτελ, τέταρτος ο Μπότας. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ράικονεν, Χούλκενμπεργκ, Κβίατ, Μάσα, Ρικιάρντο Φερστάπεν. Σε περίπτωση που αναζητάτε τις δύο ΜακΛάρεν, θα τις βρείτε στην αγαπημένη τους θέση- στις τελευταίες θέσεις, δηλαδή (17-20 οι Μπάτον και Αλόνσο αντίστοιχα).

Τα όποια σπουδαία, λοιπόν, ες αύριον. Με τον Λιούις Χάμιλτον να έχει εξασφαλίσει ήδη τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, το ενδιαφέρον στρέφεται στη γερμανική μάχη Ρόσμπεργκ και Φέτελ για τη δεύτερη θέση.

Αυτός της Μερσέντες, φυσικά, έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Ναι, ακριβώς: οδηγεί το «σωστό» μονοθέσιο...

Δείτε εδώ την αναλυτική σειρά της εκκίνησης

Ποιος άλλος; Ο Ρόσμπεργκ!