MENU
Silence Scooter

Η Silence Greece με χαρά ανακοινώνει το άνοιγμα του πρώτου Flagship καταστήματός της στην Αθήνα, στην οδό Κυριάζη 13 στη Κηφισιά, το οποίο σηματοδοτεί την στρατηγική μας για ένα καθαρότερο περιβάλλον με κέντρο τον πολίτη- οδηγό μοτοσυκλέτας, προσφέροντάς του μία μοναδική εμπειρία οδήγησης.

Ο κ. Νικόλας Σκαρπίδης, ιδρυτής της Silence Greece, σχολιάζει ότι:  

"H πράσινη ατζέντα και το ειδικό πρόγραμμα προώθησης της ηλεκτροκίνησης θα διαμορφώσουν τη νέα γενιά του αγοραστικού κοινού της μηχανής, η οποία θα επιλέγει τον ηλεκτρικό κινητήρα έναντι του βενζινοκίνητου.

Αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα που θα φέρει την επανάσταση στις μετακινήσεις ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις αλλά και στα νησιά».

Τι κάνει αυτά τα σκούτερ τόσο μοναδικά; Το πατενταρισμένο σύστημα μπαταριών ιόντων λιθίου που κατασκευάζεται επίσης από την εταιρεία είναι εντελώς φορητό με απελευθέρωση τύπου τρόλευ.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φορτιστεί σε οποιαδήποτε υποδοχή 240V. Ένα σύστημα διαχείρισης μπαταριών (BMS) προσφέρει πλήρη ασφάλεια. Τ

α σκούτερ μπορούν να φορτίσουν τη δική τους μπαταρία εν κινήσει και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τη φόρτιση άλλων ηλεκτρονικών συσκευών όπου κι αν βρίσκεστε.

Με ισχύ μπαταρίας, το ημερήσιο κόστος λειτουργίας είναι περίπου 0,70E ανά 100 km, μια τεράστια διαφορά από τα συμβατικά μηχανάκια. Το σκούτερ Silence είναι η πρώτη έξυπνη μοτοσικλέτα που συνδέεται μέσω SIM-APP.

Οι ιδιοκτήτες μέσω της εφαρμογής Silence από συσκευές iOS ή Android μπορούν να εντοπίσουν το όχημά τους, να ελέγξουν την κατάστασή του και τη στάθμη της μπαταρίας.

Το σκούτερ μπορεί επίσης να κλειδωθεί και να ξεκλειδωθεί μέσω του τηλεφώνου και να μοιραστεί με φίλους χρησιμοποιώντας έναν κωδικό. Δεν υπάρχει ανάγκη για κλειδί!

Καθημερινές διαδρομές μπορούν να προγραμματιστούν χρησιμοποιώντας χάρτες Google μέσω της εφαρμογής και όλες οι κινήσεις σας μπορούν να αποθηκευτούν.

Υπάρχουν τρία διαθέσιμα μοντέλα τόσο για ιδιωτική όσο και επαγγελματική χρήση.

Μεγάλες εταιρείες όπως οι Amazon, Burger King, Media Markt κ.α, έχουν ήδη επιλέξει τα ηλεκτρικά σκούτερ της Silence.

Κάθε μοντέλο διαθέτει απομακρυσμένη ανάφλεξη και άνοιγμα καθίσματος του οχήματος, ψηφιακό ταχύμετρο, φωτισμό LED και 3 τρόπους οδήγησης: ECO, CITY ΚΑΙ SPORT, ώστε ο οδηγός να μπορεί να επιλέξει τις επιθυμητές αποδόσεις.

Η οπισθοπορεία προσφέρει απόλυτη ευελιξία και σταθερότητα λόγω του χαμηλού βάρους του σκούτερ.

Το μοντέλο S01 είναι ισοδύναμο με σκούτερ 125cc και είναι ιδανικό για αστικές μετακινήσεις στην πόλη.

Διαθέτει ένα ευρύχωρο κάθισμα οδηγού και συνοδηγού, χώρο για δύο κράνη και φυσικά το απαραίτητο αφαιρούμενο σύστημα «τρόλεϊ» της μπαταρίας.

Είναι εξοπλισμένο με σύστημα φρένων CBS και Regenerative καθώς και όπισθεν. Η τελική του ταχύτητα είναι 100 km/h και μπορεί να φτάσει τα 50 km/h σε 3,8 δευτερόλεπτα, με αυτονομία 138 km.

Εξαιρετικό για αρχάριους αναβάτες, είναι το S02LS (Low Speed) με ταχύτητα που περιορίζεται στα 45 km/h, ενώ το S02HS (High Speed) είναι πιο ισχυρό και μπορεί να φτάσει σε τελική ταχύτητα 90 km/h.

Οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια γκάμα αξεσουάρ και εξοπλισμού, όπως οθόνες, κουτιά, κράνη και ρούχα για να ολοκληρώσουν την εμφάνισή τους.

Δείτε περισσότερα για το νέο σκούτερ εδώ

Τα νέα ηλεκτρικά σκούτερ Silence ήρθαν και είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα