MENU

Με το DS AERO SPORT LOUNGE, η DS Automobiles φέρνει μια νέα μορφή αυτοκινήτων.

Ξεχωριστή μα και φιλόξενη, με συγκρατημένες διαστάσεις, αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα ευρύχωρη, το συγκεκριμένο πρωτότυπο αποτελεί μια από τις καλύτερες εκδοχές που μπορεί να φανταστεί κανείς για το μέλλον της αυτοκίνησης.

Με τις αναλογίες και τις διαστάσεις του, το DS AERO SPORT LOUNGE καθοδηγεί τη ροή του αέρα γύρω από το αμάξωμά του, με τρόπο ιδανικό.

Το μήκος των 5,0 μέτρων και η γραμμή της οροφής, μειώνουν την αεροδυναμική αντίσταση, καθώς ο αέρας διοχετεύεται από την μπροστινή γρίλια στις πλευρικές αεροδυναμικές λεπτομέρειες, μέσα στις οποίες λογίζονται και οι ζάντες ελαφρού κράματος με διάμετρο 23 ιντσών.

Η χαρακτηριστική “υπογραφή” των μοντέλων E-TENSE είναι τα φωτιστικά σώματα που δίνουν και εδώ το παρόν και συμβολίζουν την κορυφαία ισχύ των 680 hp (500Kw) του ηλεκτρικού κινητήρα που παίρνει ενέργεια από τις μπαταρίες τελευταίας γενιάς 110kWh που βρίσκονται εγκατεστημένες μέσα στο πάτωμα του αυτοκινήτου και εξασφαλίζουν αυτονομία 650 χιλιομέτρων.

Η τεχνολογία αυτή, είναι προϊόν εξελιγμένο μέσα από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Formula E και σφυρηλατημένο από τους Τίτλους που έχει κατακτήσει η DS AUTOMOBILES. Αυτή η τεχνολογία είναι που προσφέρει και επιδόσεις, με τα 100 km/h από στάση να έρχονται σε μόλις 2,8 sec.

Η γρίλια μετατρέπεται σε οθόνη γύρω από το έμβλημα και προβάλλεται το logo, DS AUTOMOBILES. Εκεί βρίσκονται και δύο “κρυμμένα μάτια”, τα οποία έχουν μια σειρά από αισθητήρες που συλλέγουν πληροφορίες από το δρόμο και τροφοδοτούν με τεράστιους όγκους δεδομένων τις μονάδες διαχείρισης του αυτοκινήτου.

Από την άλλη, τα DS MATRIX LED VISION Projectors σε ρόλο φωτιστικών σωμάτων συνδυάζονται με τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας και το DS LIGHT VEIL, τα φωτιζόμενα φύλλα που μας προϊδεάζουν για τη μελλοντική “υπογραφή” της DS Automobiles.

 

Έτσι θα μοιάζει το αυτοκίνητο του μέλλοντος από την DS Automobiles
EVENTS