MENU

Σε σύγκριση με άλλες μάρκες, τα ελαστικά Kumho ξεχωρίζουν για την χρηστικότητα, την ανταπόκρισή τους σε
διάφορες χρήσεις αλλά και την εμφάνισή τους!

Tα Kumho είναι πάντα μοναδικά στα μάτια των καταναλωτών, λόγω της φήμης τους στην αντοχή στην φθορά. Οι οδηγοί που τα εμπιστεύονται συχνά αναγνωρίζουν την μεγάλη χιλιομετρική απόδοση (ανάλογα πάντα με τη χρήση και την ισορροπημένη ή μη οδήγηση), κάνοντάς τα “value for money” προϊόντα, εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Τα εξαιρετικά ελαστικά της KUMHO (www.kumho.gr), για επιβατικά αυτοκίνητα, SUVs, Vans, φορτηγά, λεωφορεία, διαθέτει, ήδη, ως αντιπρόσωπος και διανομέας, από τον Δεκέμβριο του 2022, στην Ελληνική αγορά, η εταιρεία ΕΜΑ Α.Ε. (www.ema.gr), μέσω του καθιερωμένου εμπορικού δικτύου αντιπροσώπων της.

Συχνά τα ελαστικά Kumho διακρίνονται σε ανεξάρτητες δοκιμές, που διεξάγονται από καταξιωμένα περιοδικά και λέσχες αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

Το ECSTA HS52

Ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της Kumho Tire, το ECSTA HS52, έλαβε «ΚΑΛΗ» βαθμολογία, σε πρόσφατη δοκιμή θερινών ελαστικών από την αναγνωρισμένη γερμανική Λέσχη αυτοκινήτου ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil- Club). Το HS52 ξεπέρασε 42 ανταγωνιστικά μοντέλα ελαστικών,
διάστασης 205/55R16 V και κατατάχθηκε στην 8η θέση στο σύνολο 50 ελαστικών.

Τιμώντας τα 50 έτη που η ADAC διοργανώνει δοκιμές ελαστικών και αναγνωρίζοντας την μεγάλη σημασία
θεμάτων που αφορούν στο περιβάλλον και στην αειφορία, η Λέσχη δημιούργησε μια νέα δομή βαθμολόγησης, που κατένειμε το 30% της βαθμολογίας, σε μια κατηγορία που ονομάστηκε «περιβαλλοντική
ισορροπία» (φθορά ελαστικών, απόδοση, θόρυβος και αειφορία) και το 70% σε μια άλλη κατηγορία, που σχετίζεται σχέση με την «ασφάλεια οδήγησης» (επιδόσεις σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα).

Διαθέτοντας μια καινοτόμο σύνθεση πέλματος υψηλής πρόσφυσης, με ασύμμετρη σχεδίαση και τρισδιάστατες αλληλένδετες αυλακώσεις, το HS52 προσφέρει κορυφαίο φρενάρισμα σε βρεγμένες και στεγνές επιφάνειες, βελτιωμένη πρόσφυση στο βρεγμένο και αυξημένο χιλιομετρικό ωφέλιμο, σε σύγκριση με τον βραβευμένο προκάτοχό του, το HS51.

Το ECSTA PS71
Το ECSTA PS71 έλαβε, επίσης, βαθμολογία «GOOD» σε μια δεύτερη, εξίσου σημαντική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε από το αναγνωρισμένο γερμανικό περιοδικό Auto Bild. Το ECSTA PS71 της Kumho κατέλαβε την 5η θέση ανάμεσα σε 20 ανταγωνιστικά μοντέλα ελαστικών, διάστασης 225/45R18. Οι συντάκτες το επαίνεσαν για το ισορροπημένο δυναμικό υψηλών επιδόσεων, τα καλά χαρακτηριστικά χειρισμού και τις μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος, τόσο σε βρεγμένες όσο και σε στεγνές συνθήκες.

Το ασύμμετρο μοτίβο χάραξης πέλματος του PS71 ήταν μια από τις πρώτες σημαντικές καινοτομίες που αναπτύχθηκε στο Κέντρο R&D της εταιρείας, στη Σεούλ της Νότιας Κορέας και έχει σχεδιαστεί για εξαιρετική σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες και κορυφαία απόδοση σε υγρές συνθήκες.

Σχολιάζοντας τα πολύ καλά αποτελέσματα των δοκιμών, ο επικεφαλής του τμήματος R&D της Kumho Tire, Mansik Cho σχολίασε: «Είμαστε περήφανοι που είχαμε εξαιρετικές επιδόσεις και στις δύο αυτές δοκιμές. Το να πετύχουμε δύο κατατάξεις ελαστικών μας, στην πρώτη δεκάδα δύο διαδοχικών δοκιμών, τόσο υψηλού επιπέδου, αποτελεί απόδειξη της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων μας, τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά».

EV Ready ελαστικά
Στο επίπεδο των αλλαγών που επιφέρει η ηλεκτροκίνηση, η Kumho Tire ενισχύει την ανταγωνιστικότητά της, μέσα από R&D ελαστικών για ηλεκτρικά οχήματα. Αποτέλεσμα, η παραγωγή φιλικών προς το περιβάλλον EV ελαστικών, με χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης και χαμηλής ρύπανσης, όπως η στιβαρή κατασκευή, η αντοχή στη φθορά και η αντοχή στην αυξημένη ροπή των ηλεκτρικών οχημάτων. Σε αυτό το πλαίσιο, η
Kumho διευρύνει τη γκάμα ελαστικών low wear / low emissions, με την παρουσίαση των μοντέλων TA91 ev
και HP71 ev, που είναι, πλέον, τα πιο εξειδικευμένα EV μοντέλα της μάρκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Kumho προμηθεύει την VW με το EV μοντέλο, Crugen EV HP71, για το αμιγώς
ηλεκτρικό της όχημα, ID.4. Επιπλέον, τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα της Kumho Tire
περιλαμβάνουν τα VS31, VA31 και ES31.

Ορισμένα από τα κορυφαίας ποιότητας ελαστικά Kumho που διατίθενται στην ελληνική αγορά είναι:

Επιβατικά
- ECSTA HS 51
Με μέγιστη άνεση, σε συνδυασμό με την υψηλότερη ασφάλεια, βελτιωμένη
απόδοση φρεναρίσματος και εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένους και
στεγνούς δρόμους.

- ECSTA HS 52
Ελαστικό με Βελτιωμένη ευστάθεια οδήγησης σε υψηλές ταχύτητες με ενισχυμένη αντοχή. Πρόκειται για ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της Kumho Tire, το ECSTA HS52, έλαβε «ΚΑΛΗ» βαθμολογία στην πρόσφατη δοκιμή θερινών ελαστικών από το γερμανικό club ADAC. Το HS52 κέρδισε 42 ανταγωνιστικά προϊόντα διάστασης 205/55R16 V και κατατάχθηκε στην 8 η θέση συνολικά σε σύνολο 50
ανταγωνιστικών προϊόντων.

- ECSTA PS 71
Ελαστικό με μέγιστες επιδόσεις UHP και καλύτερη απόδοση χειρισμού/φρεναρίσματος σε βρεγμένες επιφάνειες, χάρη στις 4 κύριες αυλακώσεις. Καλή και σταθερή απόδοση οδήγησης σε στεγνές επιφάνειες. Σε
δοκιμή θερινών ελαστικών, που πραγματοποιήθηκε από το γερμανικό περιοδικό Auto Bild, το ECSTA PS71 κατέλαβε την 5η ανάμεσα σε 20 ανταγωνιστές τους, σε διάσταση 225/45R18, λαμβάνοντας βαθμολογία
“GOOD”. Οι δοκιμαστές το επαίνεσαν για το ισορροπημένο δυναμικό υψηλών επιδόσεων, τα καλά χαρακτηριστικά χειρισμού και τις μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος, τόσο σε βρεγμένες όσο και σε στεγνές συνθήκες.

- ECSTA PS 91
Σούπερ Σπορ UHP ελαστικό, με νέα, ειδική σύνθεση πέλματος που έχει αναπτυχθεί ειδικά για υψηλές επιδόσεις.

- ECOWING ES 31
Άνετη εμπειρία χειρισμού στο τιμόνι και βελτιωμένη πρόσφυση στο βρεγμένο. Μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση, που το καθιστά ιδανικό για μικρά και μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητα.

- ECOWING KH 27
Ελαστικό με οικολογικές επιδόσεις, που αναπτύχθηκε για να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου και να βοηθήσει την προστασία του περιβάλλοντος.

- ROAD VENTURE AT 61
Παντός εδάφους (ΑΤ) ελαστικό με βελτιστοποιημένο μείγμα πέλματος

- ROAD VENTURE MT
Extreme ελαστικό για λασπώδες έδαφος, MT, για βουνά και βράχια.

- ROAD VENTURE MT 51
Ήπιο ελαστικό για λασπώδες έδαφος, MT, για αναβάσεις και ανώμαλους δρόμους, με βελτιωμένη απόδοση οδήγησης στο δρόμο.
 

SUV ΟΧΗΜΑΤΑ
- CRUGEN HP 71
Νέο premium ελαστικό SUV για κάθε εποχή. Εξειδικευμένο στην οδηγική άνεση και στον χαμηλό θόρυβο, για ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα.

- CRUGEN HP 91
Σπορ UHP ελαστικό, με υλικά υψηλής τεχνολογίας για βέλτιστο κράτημα στο
βρεγμένο και απόλυτη σταθερότητα στην οδήγηση ακόμη και σε υψηλές
ταχύτητες.

- CRUGEN KL 33
Premium Touring ελαστικό όλων των εποχών, για πολυτελή SUV.
 

ΕΛΑΦΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ VAN
- Portran CX11

Κατάλληλο για επαγγελματικό ελαφρύ φορτηγό και van, με βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά για όλες τις καιρικές συνθήκες.

- Portran KC35

Κατάλληλο για επαγγελματικό ελαφρύ φορτηγό και van, με πλήρως λειτουργική σχεδίαση πέλματος προσφέρει αυξημένη χιλιομετρική απόδοση και ισχυρό κράτημα.

Σημαντικές διακρίσεις σε δοκιμές θερινών ελαστικών για την Kumho Tire