MENU

Από τις 28 έως τις 30 Απριλίου, η OMODA & JAECOO φιλοξένησε μια εντυπωσιακή δοκιμαστική εκδήλωση στο Wuhu της Κίνας, με δύο κορυφαία μοντέλα: το OMODA E5, ένα έξυπνο πλήρως ηλεκτρικό SUV και το κομψό crossover SUV OMODA C5.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πολυαναμενόμενης εκδήλωσης test drive, τα κορυφαία μοντέλα της μάρκας OMODA, τα OMODA E5 και OMODA C5, συγκέντρωσαν την έγκριση περισσότερων από 3.000 αντιπροσώπων, δημοσιογράφων μέσων ενημέρωσης και ειδικών της αυτοκινητοβιομηχανίας παγκοσμίως. Τα οχήματα επαίνεσαν για την ανώτερη απόδοσή τους και τον ξεχωριστό σχεδιασμό τους.

Το OMODA E5 παρουσίασε την προηγμένη τεχνολογία και τις εξαιρετικές επιδόσεις του στη σφαίρα των
αμιγώς ηλεκτρικών SUV μέσω δυναμικών δοκιμαστικών οδηγιών, ενώ το OMODA C5 τράβηξε την προσοχή του κοινού με την κομψή σχεδίαση crossover στη στατική οθόνη.

OMODA E5 Pure Electric Performance Tested: Ολοκληρωμένη οθόνη εμβέλειας, φόρτισης και ισχύος
Η εκδήλωση test drive πραγματοποιήθηκε στρατηγικά στην προκλητική περιοχή εμποδίων της βάσης Fantawild στο Wuhu, δίνοντας έμφαση σε μια ποικιλία δοκιμών απόδοσης. Η προσεκτικά σχεδιασμένη διαδρομή περιελάμβανε επιτάχυνση σε ευθεία γραμμή, έλεγχο στις στροφές, μια σειρά από συνθήκες δρόμου, ακόμη και προκλήσεις εκτός δρόμου. Αυτές οι διαφορετικές αξιολογήσεις όχι μόνο δοκίμασαν την απόδοση επιτάχυνσης και την απόδοση ισχύος του οχήματος, αλλά παρουσίασαν επίσης σημαντικές προκλήσεις για τη σταθερότητα και την ασφάλειά του στον έλεγχο.

Το OMODA E5 παρουσίασε εξαιρετικές επιδόσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Εξοπλισμένο με μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 61 kWh, το μοντέλο πέτυχε μέγιστη αυτονομία 430 χιλιομέτρων υπό συνθήκες WLTP, θέτοντας ένα σημείο αναφοράς για την κατηγορία του. Επιπλέον, το OMODA E5 διέθετε την ταχύτερη απόδοση φόρτισης στην κατηγορία του, φτάνοντας σε επίπεδο ταχείας φόρτισης από 30% σε 80% σε μόλις 28 λεπτά. Οι παρευρισκόμενοι σημείωσαν ότι «η ικανότητα εμβέλειας του OMODA E5 ανταποκρίνεται επαρκώς στις καθημερινές μετακινήσεις και στις μέτριες απαιτήσεις για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, ενώ η ικανότητα αποτελεσματικής φόρτισής του μετριάζει τις ανησυχίες σχετικά με το άγχος της αυτονομίας».

Όσον αφορά τις επιδόσεις ισχύος, το OMODA E5 διέπρεψε με το αποδοτικό σύστημα ηλεκτρικής κίνησης. Αυτή η ρύθμιση παρέχει απόδοση εξόδου έως και 94% και μέγιστη ισχύ 150 kW, εξασφαλίζοντας ισχυρή ισχύ και ομαλή εμπειρία επιτάχυνσης. Επιπλέον, το OMODA E5 διαθέτει εξαιρετικά χαμηλό συντελεστή οπισθέλκουσας 0,281, ενισχύοντας περαιτέρω την οδηγική απόδοση και τη σταθερότητά του.

Μετά από ολοκληρωμένες δοκιμές κατά τη διάρκεια του event test drive, το OMODA E5 παρουσίασε την κορυφαία ισχύ του στην κατηγορία του ως αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, τονίζοντας την εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το αποδοτικό σύστημα ηλεκτρικής κίνησης και την εξαιρετική απόδοση ισχύος. Αυτά τα χαρακτηριστικά επιτρέπουν στο όχημα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της καθημερινής μετακίνησης και των μεγάλων αποστάσεων, παρέχοντας παράλληλα στους οδηγούς απαράμιλλη άνεση μέσω των αποτελεσματικών δυνατοτήτων φόρτισης.

Εμπειρία έξυπνης καμπίνας OMODA E5: Ήρεμη άνεση και τεχνολογική απόλαυση οδήγησης
Μόλις μπείτε στο OMODA E5, αντιλαμβάνεστε αμέσως την εξαιρετική ησυχία της καμπίνας. Η χρήση ηχομονωτικού γυαλιού διπλής στρώσης δημιουργεί ηχητικό φράγμα για οδηγούς και επιβάτες, ενώ η προηγμένη τεχνολογία ενεργού μείωσης θορύβου NVH διατηρεί κορυφαία επίπεδα θορύβου ανέμου
ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες 120 km/h. Με τα παράθυρα του αυτοκινήτου κλειστά, ο έξω κόσμος μένει πίσω, μετατρέποντας το εσωτερικό σε ένα ήσυχο και άνετο ιδιωτικό καταφύγιο.

Η έξυπνη σχεδίαση πιλοτηρίου του OMODA E5 διαθέτει καμπύλη διπλή οθόνη 2K υψηλής ευκρίνειας 24,6 ιντσών σε σχήμα C, με το μεγαλύτερο μέγεθος στην κατηγορία του και ανάλυση έως και 1920x720 pixel. Αυτή η οθόνη συνοδεύεται από μια τρισδιάστατη εξαιρετικά καθαρή διεπαφή που εμπλουτίζει και απλοποιεί την παρουσίαση πληροφοριών, ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια οδήγησης. Η ηλεκτρονική σχεδίαση αλλαγής ταχυτήτων του E5 βελτιστοποιεί την κεντρική κονσόλα, συμβάλλοντας στην αισθητική της γοητεία. Επιπλέον, ο ασύρματος πίνακας φόρτισης κινητού τηλεφώνου 50W στην μπροστινή περιοχή σε σχήμα Τ προσφέρει στους οδηγούς και τους επιβάτες άνετες και αποτελεσματικές επιλογές φόρτισης. Η ενσωματωμένη λειτουργία ψύξης αέρα διατηρεί το τηλέφωνο δροσερό σε όλη τη διαδικασία φόρτισης.

Το εσωτερικό του OMODA E5 διαθέτει ατμοσφαιρικό φωτισμό 256 χρωμάτων, διζωνικό αυτόματο έλεγχο κλιματισμού και αεριζόμενα καθίσματα, δημιουργώντας ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον για τους επιβάτες δοκιμής. Επιπλέον, το OMODA E5 προσφέρει εξειδικευμένες λειτουργίες όπως καλωσόρισμα και κατοικίδιο, προσαρμοσμένες σε εννέα διαφορετικά σενάρια, καλύπτοντας τις διαφορετικές ανάγκες διαφορετικών χρηστών σε διάφορες ρυθμίσεις. Οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης που ήταν παρόντες επαίνεσαν τη λειτουργία εναλλαγής λειτουργίας οδήγησης του OMODA E5 για την ευκολία χρήσης και τη συμβολή σε μια χαλαρή και απολαυστική συνολική εμπειρία οδήγησης.

Εκτός από την προσωπική εμπειρία της οδηγικής απήχησης των μοντέλων OMODA, οι επισκέπτες προσκλήθηκαν σε μια εις βάθος περιήγηση στη βάση OMODA Wuhu. Αυτή η επίσκεψη τους επέτρεψε να παρακολουθήσουν από πρώτο χέρι την προηγμένη διαδικασία παραγωγής και τις ολοκληρωμένες πρακτικές διαχείρισης ποιότητας του νέου ενεργειακού έξυπνου εργοστασίου. Αυτές οι διαδικασίες και τα συστήματα παρέχουν ισχυρή διασφάλιση ποιότητας για τα προϊόντα OMODA, διασφαλίζοντας παράλληλα μια καθαρή και βιώσιμη παραγωγική διαδικασία. Επιπλέον, στην πρόσφατη Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου, η OMODA παρουσίασε την πλατφόρμα δημόσιας ευημερίας O-UNIVERSE ''GREEN OJ'', επιδεικνύοντας την ισχυρή δέσμευσή της για πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Προσβλέποντας στο μέλλον, η OMODA θα επιμείνει στη διατήρηση των βασικών της αξιών για την αντιμετώπιση των προσδοκιών των χρηστών για νέα ενεργειακά οχήματα μέσω της συνεχούς επανάληψης προϊόντων και της τεχνολογικής καινοτομίας. Η OMODA υποστηρίζει ότι η στενή συνεργασία και οι σε βάθος συζητήσεις με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και συνεργάτες αντιπροσώπων κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων test drive διευκολύνουν τη βαθύτερη κατανόηση των αναγκών της αγοράς, επιτρέποντας την παροχή εξατομικευμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών.

Η OMODA οραματίζεται τον εαυτό της ως παγκόσμιο ηγέτη στις νέες ενεργειακές ταξιδιωτικές λύσεις, συνεργαζόμενη με τους παγκόσμιους χρήστες για τη δημιουργία ενός καθαρού και βιώσιμου μελλοντικού ταξιδιωτικού οικοσυστήματος.

OMODA E5 Test Drive: Η εξαιρετική του απόδοση θέτει νέες τάσεις στην ηλεκτροκίνηση (pics)