MENU

Αυτή είναι η 19η πρόκριση σε τελικό για την ομάδα της Άρτας που θα διεκδικήσει το 11ο τρόπαιο της ιστορίας της. Για την ομάδα της Γιόνκα Δήμου η Καλασνίκοβα πραγματοποίησε 19 επεμβάσεις σε 35 σουτ. Οι Μπαλάφα (7 γκολ), και Σκουτέλα (6 γκολ) ήταν πρώτες σκόρερ. Λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκαν οι Σκάρα, Καλοϊδη και είναι αμφίβολες για τον αυριανό τελικό.

KIPARISSIS ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ- ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ 17-31

Τα πεντάλεπτα: 2-5, 3-6, 5-8, 6-9, 6-11, 8-13 (ημχ.), 8-15, 9-20, 11-23, 16-27, 16-29, 17-31

ΓΑΣΚ (Μενέλαος Δανήλος): Τσικνάκη, Μορφίδου, Αλιφιέρη, Παπαδοπούλου, Καραχάλιου 1, Βασιλείου Α. 2, Βασιλείου Μ., Σπυροπούλου, Συζίνου 2, Βασιλειάδου 5, Στασινού 1, Χριστοπούλου 3, Ζενέλι 3, Καραγιάννη, Βασιλείου Μ., Περουλάκη.

ΑΡΤΑ (Γιόνκα Δήμου): Μπαλάφα 7, Σκουτέλα 6, Καλοϊδη, Γρούμπα, Σμαρδέλη 3, Βέμη 4, Σκάρα, Βράτσεβα 4, Δημητρίου 3, Χήτα 3, Μέγα, Κολιού 1, Καλασνίκοβα. Διαιτητές: Κουτσός- Αβράμης, Παρατηρητής: Αντωνόπουλος, Δίλεπτα: 2-6, Πέναλτι: 0/2-1/1

Γιόνκα Δήμου (προπονήτρια Άρτας): «Έγινε καλό ματς. Ο ΓΑΣ Καματερού έχει καλή ομάδα και φάνηκε η δουλειά που έχει κάνει. Εμείς ήρθαμε εδώ, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση ενός τίτλου μετά από χρόνια και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Πέγκυ Βέμη (αθλήτρια Άρτας): «Κρατάμε την πρόκριση. Για άλλη μια φορά θα είμαστε παρούσες σε έναν τελικό. Ξέρουμε ποιος είναι το φαβορί. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΓΑΣ Καματερού για την εμφάνιση και εύχομαι να ανέβει στην Α1».

Μενέλαος Δανήλος (προπονητής ΓΑΣΚ): «Γνωρίζαμε τις δυσκολίες του αγώνα. Είμαστε ομάδα Α2 Γυναικών και παίξαμε με την 2η ομάδα της Α1 Γυναικών που έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους. Πιστεύω ήμασταν ανταγωνιστικοί και κάνουμε μετρημένα βήματα, έτσι όπως έχουμε σχεδιάσει, έχοντας ως βασικό σκοπό την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία».

Αθηνά Βασιλειάδου (αθλήτρια ΓΑΣΚ): «Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Σταθήκαμε άξια απέναντι σε έναν μεγάλο και δύσκολο αντίπαλο. Ο στόχος της σεζόν είναι η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία και πιστεύω θα τον πετύχουμε».

ΓΑΣ Καματερού - Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας 17-31