MENU

Με τη νίκη αυτή το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εξασφάλισε την πρώτη θέση ο,τι κι αν γίνει στα αυριανά παιχνίδια, όπου η Εθνική μας έχει ρεπό. Η πρώτη θέση στον όμιλο της δίνει και την απευθείας πρόκριση στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Η Εθνική είχε καλά και κακά διαστήματα σε αυτό το παιχνίδι. Στο ξεκίνημα προηγήθηκε 2-1, αλλά στις αρχές του β' οκτάλεπτου βρέθηκε να χάνει με 3-2. Στη συνέχεια βρήκε το ρυθμό της και κατάφερε να προηγηθεί με 6-4 στο φινάλε του δεύτερου οκτάλεπτου. Στο τρίτο οκτάλεπτο οι διεθνείς έχασαν τη συγκέντρωσή της, έγιναν λάθη, δεν δούλεψε ο παίκτες παραπάνω, χάθηκε και πέναλτι και οι Ρώσοι πήραν τα πάνω τους ισοφάρισαν 7-7. Η Ελλάδα προηγήθηκε 8-7 στο τέλος του τρίτου, όμως στην τελευταία περίοδο οι Ρώσοι πέρασαν μπροστά ακόμα και με δύο γκολ, 10-8 2.26 πριν από τη λήξη (οι σκόρερ τους που πήγαν να μας νάνουν τη ζημιά ήταν ο αριστερόχειρας Κχαρκόφ και ο Ζακίροφ).

Η Εθνική μας, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και μια διαρκή αντεπίθεση στα τελευταία δυο λεπτά, όπου οι Ρώσοι έχασαν τον έλεγχο και δεν διαχειρίστηκαν σωστά τις επθέσεις τους, κατάφεραν με δυο γκολ του κορυφαίου και σε αυτό το ματς, αλλά και από "μηχανής θεό" Χαράλαμπο Τρούλο να μειώσουν στο 1.16 και να σιοφαρίσουν στα 30 δευτερόλεπτα.

Η Ελλάδα είχε 3/11 παίκτη παραοπάνω και η Ρωσία 4/8.

ΡΩΣΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 10-10

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-4, 3-2, 3-2.

ΡΩΣΙΑ: Τσουβίλεφ, Προνίν, Σέιν, Γιούσοφ, Κρουγκ, Μερκούλοφ 1, Αντρέεφ 2, Κουτσερένκο, Ζακίροφ 3, Γκουσάροφ, Σακουντίνοφ, Κχαρκόφ 4, Τσιρκόφ.

ΕΛΛΑΔΑ: Ζερδεβάς, Σκουμπάκης, Γαρδίκας 1, Γκιουβέτσης 2, Νικολαϊδης, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος 1, Μουρατίδης 1, Δελαγραμμάτικας, Τρούλος 3, Μασμανίδης, Καπετενάκης, Σιορδίλης.

Ισοπαλία με τη Ρωσία και πρωτιά για την Εθνική Νέων ανδρών