MENU

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη και πρωταθλήτρια Ελλάδος μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και στο ημίχρονο προηγούνταν με 1-16. Η άμυνα ήταν για μια ακόμη φορά καλή από πλευράς φιλοξενούμενων, που με την νίκη αυτή παρέμειναν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Έξι γκολ πέτυχε η Αλεξάνδρα Ασημάκη για τον Ολυμπιακό, που είχε δώδεκα διαφορετικές σκόρερ. Από την άλλη μεριά, τα γκολ του Ποσειδώνα πέτυχαν οι Καλαργυρού και Κούβδου.

ΚΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-26

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-9,0-7, 1-6, 0-4

Ποσειδώνας Ιλισίων (Παπαμαργαρίτης) Κούβδου 1, Καλαργυρού 1

Ολυμπιακός (Παυλίδης) Τετζαλίδου 2, Ε. Πλευρίτου 2. Σώρα 1, Μανωλιουδάκη 2, Ασημάκη 6, Μ. Πλευρίτου 1, Έμολο 3, Β. Πλευρίτου 2, Μπιανκόνι 2, Νιαρχάκου 2, Ελευθεριάδου 2, Λογοθέτη 1

Μεγάλη νίκη για τον Εθνικό

Σημαντική νίκη για τον Εθνικό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών με 10-6 επί του Τρίτωνα Αμαρουσίου στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά "Πέτρος Καπαγέρωφ".

Η ομάδα από τον Πειραιά προηγήθηκε με 7-2 στο ημίχρονο, στη συνέχεια ο Τρίτωνας ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αποφύγει την ήττα. Πέντε (5) τέρματα πέτυχε η Βάσιλα και τέσσερα (4) η Καλογεράκου για τις γηπεδούχους, ενώ για τις φιλοξενούμενες αναδείχθηκε η Τζελέπη, η οποία σκόραρε τέσσερις φορές.

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 10-6

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-0, 5-2, 1-2, 2-2

Εθνικός (Τσόκας) Βάσιλα 5, Καλογεράκου 4, Φραγκιουδάκη 1

Τρίτωνας Αμαρουσίου (Τούρος) Τουλουμτζίδου 1, Τζελέπη 4, Κόλλια 1

«Περίπατο» στα Ιλίσια ο Ολυμπιακός