MENU

Ο 25χρονος αθλητής έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά την μεγάλη του επιτυχία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης που έγινε στη Γλασκόβη.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος συνεχάρη τον Έλληνα αθλητής για την επιτυχία του, ενώ του ευχήθηκε να έχει υγεία σε όλη την πορεία του. Μάλιστα, του μίλησε με αμεσότητα, εξηγώντας ότι «πήρα το θάρρος να σου μιλήσω στον ενικό, επειδή σε αισθάνθηκα σαν παιδί μου» και ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Πετρούνιας λόγω της πρόσφατης απώλειας του πατέρα του, ενώ ενημερώθηκε και για το πρόβλημα που είχε στον καρπό του χεριού, ακριβώς πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, τον πρόεδρο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Θανάση Βασιλειάδη αλλά και τον προπονητή του Δήμητρη Ράφτη. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε περίπου έξι μήνες που ο Λευτέρης Πετρούνιας επισκέπτεται το Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τον προπονητή του, αφού είχε δεχθεί αντίστοιχη πρόσκληση από τον Πρόεδρο και τον περασμένο Απρίλιο, μετά το θρίαμβό του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής του Μονπελιέ.

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Πετρούνιας (pics)