MENU

Μόνο νίκες πανηγύρισαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού σε όλα τα ομαδικά σπορ που συμμετέχει ο σύλλογος. Το «τριφύλλι» φαίνεται ότι ανθίζει ξανά και το χαμόγελο επιστρέφει ξανά στο πρόσωπο των οπαδών του.

Στο ποδόσφαιρο τα «μωρά» του Γιώργου Δώνη έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Οι μικροί νίκησαν με 1-0 τον Ατρόμητο με ωραίο γκολ του Μακέντα και βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 22 βαθμούς. Οι «πράσινοι» εκεί που δεν τους περίμενε κανείς κυνηγούν με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήρια ενώ σε κάθε ματς η ατμόσφαιρα είναι γιορτινή.

Στο μπάσκετ ανδρών η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος. Με τελευταία νίκη αυτή της Κυριακής μς 93-82 κόντρα στον ΠΑΟΚ οι «πράσινοι» μετρούν οκτώ νίκες σε οκτώ αναμετρήσεις πρωταθλήματος.

Σημαντικές νίκες όμως πέτυχαν και τα τμήματα του ερασιτέχνη. Κάποια από αυτά μπορεί να αγωνίζονται σε μικρότερη κατηγορία ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα πάρουν την άνοδο και θα επανέλθουν. Όλα δείχνουν ότι η αγωνιστική υγεία έχει επανέλθει στη «μάνα του λόχου». Στο μπάσκετ γυναικών οι «πράσινες» επικράτησαν του Φάρου Κερατσινίου με 69-48 και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου στην Α2 με μόλις μία ήττα.

Όγδοη σερί νίκη και για το βόλεϊ γυναικών που επικράτησε με 3-0 σετ του Αιγάλεω εκτός έδρας. Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον ΠΑΟΚ μετρούν μόνο νίκες και μόλις ένα χαμένο σετ έκτοτε. Μάλιστα είναι στη δεύτερη θέση με 24 βαθμούς, δύο πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Τη δεύτερη νίκη της σημείωσε και η ανδρική ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη επικράτησε με 12-5 του Ηλυσιακού και επιβεβαίωσε ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την άνοδο από την Α2 κατηγορία.

Το σπουδαίο «πράσινο» τριήμερο ολοκληρώθηκε με την ολοκληρωτική εμφάνιση και νίκη του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Οι «πράσινοι» πιάνοντας εντυπωσιακή απόδοση πήραν το τρίποντο και έπιασαν τετράδα, ενώ έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην τρίτη θέση την επόμενη αγωνιστική.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα του ποδοσφαίρου σάλας παραμένει ο Παναθηναϊκός που επικράτησε εύκολα του Ερμή Ζωγράφου με 4-1. Μετά από 15 αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός μετρά 43 βαθμούς με μόλις μία ισοπαλία.

«Καταπράσινο» τριήμερο: Νίκες σε όλα τα σπορ για τον Παναθηναϊκό