MENU

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αποκάλυψε τις καταιγιστικές εξελίξεις που αναμένονται στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, με την επικείμενη εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η έμμεση επιβεβαίωση της είδησης ήρθε από το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίας “Η Πράσινη”, συμφερόντων του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπου γίνεται λόγος για τις σοβαρές εξελίξεις που επίκεινται το επόμενο διάστημα, επισημαίνοντας μάλιστα ότι πλέον “το νερό έχει μπει στο αυλάκι” για να γυρίσει σελίδα ο Ερασιτέχνης, χωρίς φυσικά να γίνεται η οποιαδήποτε αναφορά στο όνομα του κ.Γιαννακόπουλου.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Σοβαρές εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται πλέον στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό το προσεχές διάστημα, καθώς όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, είναι ξεκάθαρο πως αποτελούν τον... προπομπό και μόνο των επερχόμενων “καλών ειδήσεων” για το Τριφύλλι και τον κόσμο του.

Δεν θα είναι υπερβολή να πούμε πως όλα δείχνουν πια ότι το “νερό έχει μπει στο αυλάκι” για να μπορέσει επιτέλους η “Μάνα του Λόχου” να βγει από το μακροχρόνιο τέλμα που έχει καταστήσει τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας... ουραγό.

Θα πρέπει λοιπόν άπαντες να αναμένουμε τα επόμενα βήματα και τις εξελίξεις στο μέτωπο του Ερασιτέχνη. Και η ευχή όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων του κορυφαίου συλλόγου της Ελλάδας, δεν είναι καμία άλλη από το να μπει ένα τεράστιο “ΤΕΛΟΣ” στις μαύρες σελίδες των τελευταίων ετών και να ξεκινήσει μία “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” για τον Ερασιτέχνη, τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του».

Πρώτη επιβεβαίωση από Γιαννακόπουλο για Ερασιτέχνη!