MENU

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι σχέσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με την πράσινη ΚΑΕ είναι τεταμένες, όπως έχει φανεί και από τις δημόσιες τοποθετήσεις των ισχυρών ανδρών των δύο πλευρών.

Οι καιροί είναι δύσκολοι για τον Ερασιτέχνη, καθώς τα χρέη των προηγούμενων ετών έχουν δημιουργήσει μια ασφυκτική θηλιά... Χωρίς την εύρεση σοβαρού επενδυτηή, μάλιστα, τα προβλήματα μοιάζουν αξεπέραστα.

Ο Ερασιτέχνης ζει από τα έσοδα που προέρχονται από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ, αλλά και από διάφορες χορηγίες.

Μια ακόμα σεζόν θα ολοκληρωθεί σε μερικές εβδομάδες, χωρίς ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει τίτλο σε ομαδικό επίπεδο (με την αναφορά να γίνεται σε υψηλής δημοφιλίας σπορ). Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί σχεδόν απόλυτα με τον ΠΑΟΚ να έχει σημειώσει σημαντική άνοδο και να ακολουθεί σε αθλήματα όπως το βόλεϊ και το χάντμπολ.

Ο αγωνιστικός μαρασμός των τμημάτων του Ερασιτέχνη είναι απόρροια των μεγάλων χρεών και όσο δεν υπάρχει ένας ένας άνθρωπος, ο οποίος θα αναλάβει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη δεν φαίνεται και φως στο τούνελ...

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αποκάλυψη τώρα» του Sport Fm 94,6 με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου και τον Άρη Ασβεστά, υπάρχει τις τελευταίες ημέρες κινητικότητα και σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκέφτεται σοβαρά να στηρίξει μια νέα κίνηση για τον Ερασιτέχνη, με οικονομικό αρωγό τον ίδιο.

Σε πρώτη φάση, αυτό που διαφαίνεται είναι ότι δεν θα βάλει υποψηφιότητα ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά θα είναι ο ισχυρός σύμμαχος κάποιου νέου προσώπου.

Αυτό, βέβαια, δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά το θέμα των γηπεδικών εγκαταστάσεων και άλλωστε είναι πολύ πρόωρο να μπει στο τραπέζι κάτι τέτοιο από τη στιγμή που δεν έχει τεθεί επίσημα. Είναι, ωστόσο, κάτι που θα φανεί στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πρόσφατα σε ιστοσελίδα συμφερόντων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου υπήρξε αναφορά στο μαρασμό του Ερασιτέχνη και εκφράστηκε με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στις εκλογές.

Μπάσιμο Γιαννακόπουλου για Ερασιτέχνη!