MENU

Στις αρχές του καλοκαιριού είχε γίνει η εκταφή της σορού του Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου μετά την έγκριση από τουρκικό δικαστήριο του αιτήματος μιας Γιαπωνέζας, που υποστήριζε ότι είναι κόρη του θρυλικού αρσιβαρίστα.

Ο «Ηρακλής τσέπης» που πέθανε τον περασμένο Νοέμβριο σε ηλικία 50 ετών, καθώς έπασχε από χρόνια κίρρωση είχε γνωρίσει τη μητέρα της Μόρι, την Κυόκο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ το 1988 μιας και εκείνη είναι δημοσιογράφος.

Η 40χρονη, πλέον, φέρεται να είχε ζήσει για αρκετό στην Άγκυρα μαζί με τον Σουλεϊμάνογλου και γέννησε την Σεκάι το 1991. Οταν χώρισαν, η Κυόκο επέστρεψε στην πατρίδα της και μετά το θάνατο του Ναϊμ ανοίχθηκε η διαθήκη όπου ο θρυλικός αρσιβαρίστας είχε μέσα και την Γιαπωνέζα κόρη του.

Τότε, ο αδερφός του Ναϊμ, ο Μουχαρέμ Σουλεϊμάνογλου προσπάθησε να βρει την κόρη του εκλιπόντος και τα κατάφερε. Ομως, για να διαπιστωθεί αν η Σεκάι είναι κόρη του Ναϊμ έπρεπε να γίνει εκταφή της σορού του για τεστ DNA, κάτι στο οποίο ήταν αντίθετες οι δύο Τουρκάλες κόρες του.

Παρότι τα αποτελέσματα έδειξαν πως σε ποσοστό 99,9% η Σεκάι είναι παιδί του «Ηρακλής τσέπης» η οικογένεια του Σουλεϊμάνογλου πήγε την υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες.

Σήμερα, λοιπόν, το δικαστήριο έπειτα από συνεδρίαση μόλις 10 λεπτών αποφάσισε πως η Σεκάι Μόρι είναι κόρη του Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου. Ο Αζίζ Ντεμίρ, δικηγόρος της οικογένειας (οι κόρες του δηλαδή Έσν και Σέζιν) δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης και θα μεταφέρει την υπόθεση στο Εφετείο.

Σύμφωνα με δημοσιεύμετα από τη γείτονα χώρα, ο Τούρκος αρσιβαρίστας δεν παντρεύτηκε ποτέ, αλλά απέκτησε τέσσερα παιδιά από τρεις γυναίκες και η περιουσία του εκτιμάται στα 6 εκατομμύρια λίρες (διαθέτει ακίνητα αξίας τεσσάρων εκατομμυρίων τουρκικών λιρών, ενώ στους τραπεζικούς του λογαριασμούς είχε πάνω από 2 εκατομμύρια).

Ετσι, η κληρονομιά του Σουλεϊμάνογλου, που έχει 3 παιδιά, θα χωριστεί στα 4 μετά την απόφαση αυτή.

Το δικαστήριο αποφάσισε: Κόρη του Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου η Γιαπωνέζα Μόρι!