MENU

Το BestPrice Give είναι ξεχωριστός “χώρος” που δημιουργήθηκε στο BestPrice.gr για να προβάλλει τα προϊόντα που διαθέτουν οι ΜΚΟ της χώρας. Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του BestPrice.gr, είναι δωρεάν για τις ΜΚΟ, και έχει σκοπό αφενός να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τη δράση των οργανώσεων, αφετέρου να τους παροτρύνει να στηρίξουν με την αγορά τους ένα κοινωφελή σκοπό. 

Το λανσάρισμα του BestPrice Give πραγματοποιήθηκε χθες 17/12/2019 με κεντρικό μήνυμα “αυτές τις γιορτές προσφέρουμε δώρα για καλό σκοπό στα αγαπημένα μας πρόσωπα”. Η ενότητα ξεκίνησε σε συνεργασία με τους οργανισμούς: Το Χαμόγελο του Παιδιού, Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Αμυμώνη, ARTemeis - ΕΛΕΠΑΠ, ΑΜΚΕ «Μέριμνα», «Φλόγα» Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ  και Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, ενώ θα συνεχιστεί όλο το χρόνο με σταδιακή προσθήκη περισσότερων ΜΚΟ. Γιατί στο BestPrice.gr πιστεύουμε ότι αξίζει να προσφέρουμε και να στηρίζουμε το έργο των ΜΚΟ όλες τις μέρες του χρόνου και όχι μόνο τις γιορτές.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, CEO του BestPrice.gr, δήλωσε “Κάθε ενέργεια που ενισχύει την συνεισφορά του BestPrice στην κοινωνία, μας χαροποιεί και μας κάνει περήφανους. Το BestPrice Give σκοπό έχει να συγκεντρώσει όλες αυτές τις ενέργειες και να αποτελέσει το κανάλι που θα συνδέσει το κοινό με όλες εκείνες τις οργανώσεις που βοηθούν το συνάνθρωπο και το περιβάλλον”.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε:  «Όλοι εμείς στο «Χαμόγελο του Παιδιού» είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν βρίσκουμε πολύτιμους συμμάχους στον καθημερινό μας αγώνα για την προστασία και τη φροντίδα όλων των ευάλωτων παιδιών. H συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι μια σημαντική βοήθεια ώστε να καταφέρουμε, όλοι μαζί, να προσφέρουμε περισσότερα και πιο φωτεινά παιδικά Χαμόγελα. Σας ευχαριστούμε».

H κα. Χρυσούλα Σπανού, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δήλωσε: “Πρωτοβουλίες όπως του bestprice.gr, είναι αναγκαίες για την ενίσχυση όλων των Οργανισμών. Σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, όπου για τον καταναλωτή μετρά το κάθε σεντς στις αγορές του, ο διαχωρισμός που προσφέρει η πλατφόρμα ευνοεί τις αγορές για καλό σκοπό. Έτσι, όπως για τους καταναλωτές παίζει ρόλο το κάθε σεντ, έτσι και για τους ΜΚΟ: είναι απαραίτητο για να συνεχίσουν το έργο τους.”

Η κα. Παρασκευή Μπέλλου, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αμυμώνη, δήλωσε “Το έργο της Αμυμώνης είναι πολυσύνθετο και απολύτως απαραίτητο για την αξιοπρεπή διαβίωση των παιδιών μας. Το e-shop μας αποτελεί πηγή ενίσχυσης για την ανάπτυξη αυτού του έργου. Η δυνατότητα που μας δίνει το bestprice.gr μέσα από την ενότητα «Give», μας γεμίζει δύναμη κι ελπίδα για μια καλύτερη πραγματικότητα! Ευχαριστούμε!”

Η κα. Κάλλια Αρμαγανίδου, Διευθύντρια της ΑΜΚΕ «Μέριμνα», δήλωσε “Η συνεργασία με την BestPrice μας χαροποιεί ιδιαιτέρως διότι προσφέρει την  δυνατότητα στο ευρύ κοινό να  γνωρίσει το έργο μας μέσα από τον κόσμο των βιβλίων και των παραμυθιών¨

Η κα. Μαρία Τρυφωνίδη, Πρόεδρος ΔΣ της «Φλόγα»,  Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, δήλωσε: “Ευχαριστούμε την Βestprice.gr  για την  πρωτοβουλία αυτή όπως και την δυνατότητα που μας δίνει να επικοινωνήσουμε και να ενισχύσουμε τους σκοπούς μας.”

Ο κος Τάσος Μαριανός, Γενικός Διευθυντής ΕΛΕΠΑΠ, δήλωσε “Πρωτοβουλίες σαν αυτή, τιμούν ιδιαίτερα την εταιρεία BestPrice και τους ανθρώπους της, καθώς ενθαρρύνουν τη κοινωνία μας να αγκαλιάσει τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ με αναπηρία. Είμαστε ευγνώμονες.”

Ο κος Νίκος Γραμμενόπουλος, Διευθυντής ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ δήλωσε “Η δημιουργία του Give, μίας ξεχωριστής ενότητας του BestPrice.gr με προϊόντα από Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις αποτελεί μία εξαιρετική πρωτοβουλία! Προσφέρει στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ προβολή των προϊόντων του σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό, αλλά και στους χρήστες τη δυνατότητα να υποστηρίξουν την προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος μέσα από τις αγορές τους”

Η  ενότητα “BestPrice Give” είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.bestprice.gr/give
 

GIVE: To BestPrice.gr ενώνει τις δυνάμεις του με τις ΜΚΟ για καλό σκοπό
EVENTS