MENU

Ένα από τα μεγαλύτερα Brand παγκοσμίως από σήμερα βρίσκεται στα καταστήματα PLAISIO & στο www.plaisio.gr

H JVC παρουσιάζει μέσα από τα καταστήματα PLAISIO, δύο νέα μοντέλα tws earbuds .

Mε το  display των tws earbuds JVC στα καταστήματα Πλαίσιο, προσφέρει τη δυνατότητα live streaming των  απόλυτων ασύρματων ακουστικών της, με extra bass , άνεση και καθηλωτικό ήχο.

Tα ΗΑ-Α5Τ είναι μικρά, ελαφριά για να τα φοράς όλη την μέρα, ιδανικά για όσους αναζητούν ένα ποιοτικό ακουστικό και δεν θέλουν να ξοδέψουν μια περιουσία. Απολαύστε, λοιπόν, την καθηλωτική μουσική εμπειρία που μπορούν να σας προσφέρουν τα HA-A5T . Διατίθενται σε μαύρο , λευκό και petrol χρώμα με διάρκεια μπαταρίας 15 ώρες με προτεινόμενη λιανική τιμή 49,90 ευρώ.

Επιπλέον, διαθέσιμα θα είναι στα καταστήματα PLAISIO και τα ΗΑ-Α3Τ. Όλα τα σπουδαία χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει ένα tws είναι εδώ στην πιο προσιτή τιμή (πλτ 39,90 ευρώ) , σε μαύρο και λευκό χρώμα.

Η καθημερινότητα γίνεται από σήμερα πιο εύκολη για την απόλαυση της αγαπημένης σας μουσικής και των κλήσεών σας με τη διάθεση των ακουστικών της JVC στο δίκτυο καταστημάτων PLAISIO .

Θα τα βρείτε εδώ : https://www.plaisio.gr/search?query=jvc&page=1

Γιατί JVC; 

Μα γιατί είναι JVC !!! Είναι ιδανικά για την απόλυτη μετάβαση σε ασύρματα ακουστικά χωρίς αποσυνδέσεις και με σταθερότητα . Τα ακουστικά της JVC έχουν σχεδιαστεί με γνώμωνα τον καταναλωτή για την απόλυτη άνεση και σταθερότητα ανεξάρτητα από το μέγεθος των αυτιών σας. Όλα τα ακουστικά της JVC σχεδιάζονται εξετάζοντας αναλυτικά δεδομένα από τότε που παρουσίασε τα πρώτα ακουστικά στον κόσμο!!!  Έτσι, λοιπόν, κάθε ακουστικό της JVC συνδιάζει ένα σχήμα που ταιριάζει απόλυτα στο ανθρώπινο αυτί με εργονομικό σχεδιασμό για σταθερή εφαρμογή ώστε να το φοράτε συνέχεια χωρίς διάλειμμα .

Η  κυλινδρική θήκη φόρτισης στα ΗΑΑ5Τ ΚΑΙ ΗΑΑ3Τ είναι εύκολη στην μεταφορά ώστε να την έχετε μαζί σας οπουδήποτε. Η υφή, η ποιότητα και τα χρώμματα των ΗΑΑ5Τ & ΗΑΑ3Τ έχουν σχεδιαστεί με βάση το στυλ και την άνεση σας .

Χάρη στη μοναδική τεχνολογία της JVC τα μικρόφωνα ανατροφοδότησης συλλαμβάνουν τον εξωτερικό ήχο με αποτέλεσμα να έχετε μια ποιοτική συνομιλία καθ όλη τη διάρκεια της κλήσης σας. Ακόμη, προσαρμόζουν τον ήχο ανάλογα με το περιβάλλον το οποίο βρίσκεστε και το τί κάνετε  έτσι μπορείτε να μετακινείστε απρόσκοπτα στις δραστηριότητες σας καθώς παράλληλα ακούγεται στο ακουστικό το αγαπημένο σας κομμάτι .

Υψηλή ποιότητα σε κάθε beat

Ta HA-A5T & HA-A3T προσφέρουν ήχο υψηλής ποιότητας χάρη στην τεχνογνωσία της JVC προσφέροντας ισχυρά μπάσα και απίστευτα καθαρά φωνητικά, παρά το μέγεθός τους .

Όσο μικρά και να φαίνονται αυτό που πραγματικά θα σας αφήσει άφωνους είναι η τεράστια διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 15 ώρες με αντοχή ακόμη και στο νερό ipx4 και άλλες ακόμη πολλές έξυπνες λειτουργίες .

Σχεδιασμένα με γνώμονα τη βιωσιμότητα, η JVC δεν σχεδιάζει τα ακουστικά της  με γνώμονα πάντα το life style, famous colors  αλλά και τη βιωσιμότητα. Στα υλικά συσκευασίας όλων των μοντέλων περιλαμβάνεται ανακυκλώσιμη συσκευασία, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευση της JVC να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων και των πρακτικών της.

TIPS

  1. Χρειάζεται 1x φόρτιση με θήκη φόρτισης. 7,5 ώρες (ακουστικά) + 7,5 ώρες (θήκη φόρτισης), συνολικά 15 ώρες

  2. Διασφαλισμένη προστασία από πιτσιλιές νερού από οποιαδήποτε γωνία, εξαιρουμένου του σωλήνα ήχου (έξοδος ήχου) των ακουστικών. Η θήκη φόρτισης δεν είναι ανθεκτική στο νερό.

  3. Η λειτουργία απαιτεί σύνδεση με bluetooth.

  Τα JVC είναι τα πιο true ακουστικά ! 

Θα τα βρείτε εδώ : https://www.plaisio.gr/search?query=jvc&page=1

Δυναμική παρουσία της JVC Ιαπωνίας στα καταστήματα PLAISIO