MENU

Το ελληνικό στοιχείο στα video games του PlayStation εμφανίζεται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια και η ελληνική ομάδα που υποστηρίζει τις κονσόλες της Sony έχει δεσμευτεί να το προσθέσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες παραγωγές.

Σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Πέμπτης και με το μότο #4theGreekPlayers, ανακοινώθηκε πως το 2018 θα κυκλοφορήσουν αρκετά games για το PS4 με ενσωματωμένη την ελληνική γλώσσα.

Η πιο μεγάλη παραγωγή που θα πρέπει να περιμένουν οι gamers με ελληνικά θα είναι το νέο God of War που αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες και όπως αποκαλύφθηκε θα έρθει και με μεταγλώττιση, αλλά και με υπότιτλους. Κάτι τέτοιο δεν γίνεται για πρώτη φορά, αφού και το God of War: Ascension είχε κυκλοφορήσει με αυτόν τον τρόπο.

Πέραν του God of War, η Sony Hellas έχει επενδύσει και σε πιο «παρεϊστικα» video games και συγκεκριμένα αυτά που εντάσσονται στην κατηγορία PlayLink. Αυτά αναμένεται να εμφανιστούν από τον Μάρτιο στα ελληνικά, έτσι ώστε να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο το μέσο χρήστη στο να τα κατανοήσει καλύτερα και να διασκεδάσει καλύτερα μόνος ή με την παρέα του.

Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε πως μέχρι σήμερα μπορούν να βρουν οι κάτοχοι PS4 games με ελληνικά, όπως τα Gran Turismo Sport, Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο, Uncharted 4: Το τέλος ενός κλέφτη, Beyond: Two Souls, The Last Of Us Remastered και Uncharted: Η τριλογία του Nathan Drake.

Παιχνίδια με υποστήριξη στα ελληνικά έρχονται το 2018 στο PS4