MENU

Είναι από τα πρωταθλήματα που τα… παλεύω όταν δεν έχουν δράση οι χώρες που προτιμώ για την κύρια ενασχόλησή μου, θυμίζω επί τη ευκαιρία ότι με τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας έχω διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις μου.

Αναπόφευκτα το πρόγραμμα της ημέρας δεν μου πρόσφερε τις εναλλακτικές της χθεσινής ημέρας. Μόνο με ένα ματς θα ασχοληθώ, αυτό ανάμεσα στη Σκάνθορπ και την Μπράντφορντ για τη League One της Αγγλίας.

Οι τρεις μεγάλες εταιρίες της αγοράς συμφωνούσαν στην προσέγγιση της αναμέτρησης, προσφέροντας ως οριακό φαβορί τη Σκάνθορπ. Η stoiximan πλήρωνε τον άσο 2,55, η betshop.gr 2,50 και η bet365 2,45.

Σήμερα όμως οι αποδόσεις «γύρισαν» και πλέον έχουμε σχετικά καθαρό φαβορί τους φιλοξενούμενους με το διπλό να προσφέρεται στο 2,65 από την bet365, 2,55 από την betshop.gr και 2,50 από τη stoiximan.

Η Σκάνθορπ δεν έχει καλά αποτελέσματα εδώ και αρκετές εβδομάδες. Μόλις 1-3-7 είναι το ρεκόρ της στα τελευταία έντεκα παιχνίδια της. Δέχεται εύκολα γκολ και για αυτό έχει μετρήσει 5/6 over και 7/8 goal εσχάτως στις παρουσίες της.

Η Μπράντφορντ από την άλλη φαντάζει σε καλή κατάσταση, κρίνοντας πάντα, από τα αποτελέσματά της. Το πρόσφατο ρεκόρ της είναι 4-3-0, χωρίς να… σαρώνει τις αντιπάλους της. Δεν μπορώ να τη χαρακτηρίσω ως ορισμό αξιοπιστίας εκτός έδρας, δέχεται με συνέπεια γκολ, και για αυτό μετράει και αυτή 5/6 goal και 6/6 ματς στο εύρος του 2-3 γκολ ως φιλοξενούμενη.

Προσθέτω στην αριθμητική μου διαδρομή και το γεγονός ότι τα αγαπημένα σκορ της Μπράντφορντ μακριά από την έδρα της είναι το 1-1 και το 2-1 υπέρ της, προκειμένου να αποφασίσω να κάνω παιχνίδι, ακριβώς σε αυτά, από τη στιγμή που μου το επιτρέπει και η φόρμα (τα αποτελέσματα αν προτιμάτε) των ομάδων, όπως τα ανέφερα πιο πάνω.

Είναι λοιπόν, επιλογή μου το 6,00 και το 10,50 που πληρώνουν κατ’ αντιστοιχία τα ακριβή σκορ 1-1 και 1-2 στην betshop.gr.

Καλές εμπνεύσεις να έχετε

Παιχνίδι με την Μπράντφορντ στο 6,00 και στο 10,50