MENU

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος παίζει το πρώτο του παιχνίδι ως «μόνιμος» στον αγγλικό πάγκο (στις 30 Νοεμβρίου υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο) καταγράφει ουσιαστικά μόνο τις ελλείψεις των Ρούνεϊ και Κέιν στην επίθεση.

Ωστόσο το πιθανό 4-3-3 των φιλοξενούμενων διαθέτει (στο μεσοεπιθετικό κομμάτι) μπόλικα σημαντικά όπλα.

Οι φορμαρισμένοι Λαλάνα και Άλι στη μεσαία γραμμή, καθώς και η τριάδα των Στέρλινγκ, Ράσφορντ, Βάρντι στην «εμπροσθοφυλακή» μπορούν να κάνουν τη διαφορά για τα «λιοντάρια», την ώρα που τα «πάντσερ» έχουν έλλειμμα στο δημιουργικό κομμάτι.

Δίχως τους τραυματίες Οζίλ, Ντράξλερ στα χαφ, τον τελευταίο κανονικό στράικερ, Γκόμεζ, τον ηγέτη γκολκίπερ Νόιερ, αλλά και τον Μπόατενγκ από την άμυνα, το συγκρότημα του Γιόακιμ Λεβ θα ψάχνει για προσωπικότητες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ειδικά από τη στιγμή που στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται –τιμής ένεκεν- ο Ποντόλσκι (είναι το τελευταίο του ματς με το εθνόσημο), ενώ και οι Μίλερ, Σίρλε που θα τον πλαισιώσουν (στην τριάδα πίσω από τον φορ) δεν διάγουν και τις καλύτερες ημέρες τους.

Παρ όλα αυτά ο άσος προσφέρεται στις κορυφαίες εταιρίες της αγορά σε τιμές, 1,70 στην betshop.gr, 1,72 στην bet365 και 1,77 στην stoiximan.

Στο γεμάτο απουσιολόγιο των Γερμανών, έρχεται να προστεθεί και η άκρως αρνητική παράδοσή τους απέναντι στους Άγγλους. Τα «πάντσερ» μπορεί να έχουν… πελάτες τα «λιοντάρια» στις τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων, όμως, εντός έδρας δεν τα έχουν κερδίσει ποτέ από την επανένωση της Γερμανίας.

Η τελευταία ήττα της Αγγλίας επί γερμανικού εδάφους ήταν σε ένα φιλικό στο Ντίσελντορφ τον Σεπτέμβρη του 1987 από την –τότε- Δυτική Γερμανία με 3-1. Έκτοτε, οι Άγγλοι μετρούν 3 διαδοχικές νίκες. Με 5-1 στο Μόναχο το 2001 στα προκριματικά του Μουντιάλ, με 2-1 το 2008 και 3-2 πέρυσι (και τα δύο στο Βερολίνο) σε φιλικά παιχνίδια.

Οι δύο αυτοί παράγοντες, λοιπόν, μας προκαλούν να ρίξουμε το βλέμμα μας στο ιδιαίτερα υψηλό διπλό της ομάδας του –αήττητου ως τώρα- Σάουθγκεϊτ, το οποίο προσφέρεται στο 4,65 στην betshop.gr.

Πρόκληση το διπλό των Αγγλων στο 4,65