MENU

«Συμμετείχα στο Survivor γιατί μου έλειπε η αδρεναλίνη. Αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν περιορισμένη σε μια αμμουδιά και σε μια περιοχή όπου το μόνο που ια μπορούσα να φάω θα ήταν καρύδες!» λέει στην εφημερίδα Espresso και στην Μαρία Ανδρέου η 20χρονη Ελισάβετ Δοβλιατίδου, λίγο καιρό μετά την έξοδο της από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Ύστερα από κάποιες ημέρες οι καρύδες προκαλούν διάρροια. Από την αφαγία καθόμουν και δεν μιλούσα. Μάζευα δυνάμεις. Αν με ρωτούσες, όμως θα ξαναπήγαινα στο Survivor. Ξέρεις γιατί; Για να δώσω ένα μάθημα σε κάποιους παίκτες. Γιατί θέλω να κερδίσει ο άνθρωπος που και στα δύσκολα παραμένει καλός χαρακτήρας.»

Οι συνθήκες υγιεινής

«Ο ήλιος έκαιγε και δεν είχαμε αντηλιακό. Βάζαμε μόνο στα αθλήματα. Ο φίλος μου είχε δίκιο όταν έλεγε «που πας; Θα χαλάσεις το δέρμα σου, τα μαλλιά σου». Δεν είχαμε σαμπουάν, αφρόλουτρο, τα ρούχα τα πλέναμε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα που ήταν γεμάτη άμμο. Τις κουβέρτες τις μοιραζόμασταν μεταξύ μας και καθένας είχε πάνω του την οσμή του άλλου. Για να πούμε και αλήθειες στον κόσμο, χαρτί υγείας είχαμε, καθώς και οδοντόκρεμα. Γιατί στο τουρκικό Survivor δεν υπάρχουν ούτε αυτά.»

Ποιο φλερτ;

«Τα βράδια μας προσέχουν κάποιοι ντόπιοι και μερικοί φαρμακοποιοί. Ούτε φλερτ υπήρξαν μεταξύ μας, ούτε τίποτα. Αυτό που υπήρξε ήταν ίντριγκα και τακτική για το έπαθλο. Πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί διώξαμε ον καλύτερο παίκτη, τον Αγγελόπουλο.»

Πηγή:zappit.gr

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: «Αποκαλύπτει για τις συνθήκες υγιεινής στο Survivor»