MENU

Αυτό που φημολογούνταν εντόνως το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως θα γίνει πραγματικότητα: τα σενάρια που ήθελαν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να παραιτείται και να γίνονται πρόωρες εκλογές δείχνουν να επαληθεύονται, καθώς στις 20:00 αναμένεται το διάγγελμά του στο οποίο θ' ανακοινώσει την προσφυγή στις κάλπες. 

Το sdna.gr διεξάγει μια πρώτη ψηφοφορία, θέλοντας να μάθει τι θα ψηφίσετε στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Στις επιλογές έχουν συμπεριληφθεί, φυσικά, τα 7 κόμματα της σημερινής Βουλής (ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Ν.Δ., Χ.Α., Ποτάμι, Κ.Κ.Ε., ΑΝ.ΕΛ., ΠΑ.ΣΟ.Κ.), καθώς και η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη- που σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις υπερβαίνει το ποσοστό του 3%-. μαζί με την αριστερή πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, που φημολογείται πως θ' αποσχιστεί από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και θα σχηματίσει δικό του κόμμα. 

Υπενθυμίζουμε πως στην αντίστοιχη ψηφοφορία σχετικά με το Δημοψήφισμα του Ιουλίου, οι επισκέπτες του sdna.gr είχαν «δείξει» την πραγματική τάση των ψηφοφόρων, προβλέποντας, ουσιαστικά, το τελικό αποτέλεσμα. 

Poll: Τι θα ψηφίσετε στις εκλογές;