MENU

«Όταν είσαι ο Τσίπρας της Μαρφίν, των αγανακτισμένων, όταν εκπροσωπείς όλα αυτά και νομίζεις ότι στην Ελλάδα έχουμε ξεχάσει, κάνεις λάθος», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Είμαι θύμα της βίας στην Ελλάδα και όχι θύτης», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στις επιθέσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς στο βιβλιοπωλείο του και συμπλήρωσε ότι σε μία από αυτές η «Θεανώ Φωτίου υιοθέτησε τη λογική αυτών που έβαλαν βόμβα στο γραφείο μου», για να κατηγορήσει τον πρωθυπουργό ότι «όταν έχεις για υπουργό αυτήν τη γυναίκα, έχεις θράσος».

Όπως είπε ο ίδιος, «κανένας δικός μου υποστηρικτής δε σηκώνει το χέρι του σε άλλον πολίτη, γιατί έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν ανέχομαι τη βία».

Σχολιάζοντας τη χθεσινή εισβολή του Ρουβίκωνα στο Συμβούλιο της Επικρατείας σημείωσε ότι «είμαστε σε παρακμή, ανεχόμαστε όλους αυτούς να καταστρέφουν τη ζωή μας» και κληθείς να απαντήσει για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, είπε πως «ζούμε μία τραγωδία τα τελευταία χρόνια, πώς θα βγούμε είναι το ερώτημα».

Τέλος, εξαπολύοντας επίθεση στον Πρωθυπουργό τον χαρακτήρισε «ανόητο» με «αυταπάτες» και με «αυτές τις αυταπάτες παρέσυρε τον ελληνικό λαό», κατέληξε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: newsbeast.gr

Άδωνις Γεωργιάδης: «Κανένας δικός μου υποστηρικτής δε σηκώνει το χέρι του σε άλλον πολίτη»