MENU

Σε ηλικία 47 ετών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναλαμβάνει να οδηγήσει τη Ν.Δ στη νέα εποχή και να τα «βάλει» με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βέβαια, έχει πολύ καλή σχέση με τον αθλητισμό και ουδέποτε έκρυψε την ομάδα που υποστηρίζει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι οπαδός του Ολυμπιακού και μάλιστα είχε προβλέψει και το «διπλό» των ερυθρόλευκων στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ! Σε «ανοιχτή» συζήτηση που είχε στη σελίδα του στο Facebook τον είχαν ρώτησαν τι «βλέπει» για το ματς με τον «δικέφαλο του βορρά» στη Θεσσαλονίκη και ήταν ξεκάθαρος: «Μεγάλο διπλό όπως στο Λονδίνο»! Σε άλλη στιχομυθία και σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τονίσει ότι: «Δύσκολο. Ο Ολυμπιακός έχει αντικειμενικά την καλύτερη ομάδα».

Όπως προαναφέραμε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πολύ καλή σχέση με τον αθλητισμό και ο ίδιος, όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο από την πολιτική, παίζει ποδόσφαιρο, αλλά και μπάσκετ τόσο με τις ομάδες της Βουλής, όσο και με φίλους του.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη του παρουσία σε γήπεδο, όπως ο ίδιος έχει πει «Στο πρώτο ματς που πήγα γήπεδο το 1983, ήταν το ΟΣΦΠ-Άγιαξ 2-0 στο ΟΑΚΑ με δύο γκολ του Αναστόπουλου. Στο μπάσκετ έχουν περάσει πολλοί παικταράδες. Και τώρα η ομάδα είναι σούπερ και ο Σπανούλης είναι σούπερ με μεγάλη ψυχή».

Από την στιγμή, βέβαια, που ο Αλέξης Τσίπρας είναι οπαδός του Παναθηναϊκού θα έχουμε ντέρμπι «αιωνίων» και στην πολιτική!

Μητσοτάκης: Νέος πρόεδρος και Ολυμπιακός! (pic)