MENU

Για πολλά άτομα με κινητικές δυσκολίες το sex είναι εκτός παιχνιδιού. Πολλές από τις ανάγκες τους μπορεί να ικανοποιούνται από τους οικείους τους, τους γονείς τους,τους γιατρούς τους ή από φιλανθρωπικές οργανώσεις, το sex όμως είναι μια ανάγκη που τους διαφεύγει.

Τώρα όμως οι εργαζόμενοι στη βιομηχανία του sex φροντίζουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στα άτομα με ειδικές ανάγκες έτσι ώστε να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες. 

Η Πρου εργαζόταν για καιρό σαν συνοδός κυρίων με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Αποφάσισε να δημιουργήσει μία σελίδα στο site της η οποία θα απευθύνεται σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Εξηγεί στο  www.vice.com ότι δεν είναι εύκολο να δουλεύει με άτομα με κινητικά προβλήματα καθώς η όλη διαδικασία είναι δύσκολη.  Καλείται να τους γδύσει,να τους μετακινήσει με προσοχή από το αναπηρικό καροτσάκι και μετά να τους ντύσει και να τους τοποθετήσει πάλι στο καροτσάκι τους.  Το συναίσθημα όμως της προσφοράς σε έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση. 

Διηγείται ιστορίες με ανθρώπους με ειδικές ανάγκες που ξέσπασαν σε λυγμούς αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επαφής καθώς για αυτούς κάτι τέτοιο ήταν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα και για άλλους που εξαιτίας της πάθησης τους ήταν αρκετά βίαιοι χωρίς να μπορούν να ελέγξουν την δύναμη τους προκαλώντας της πόνο και δυσχεραίνοντας έτσι την όλη διαδικασία.   

Οι ίδιοι οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα δηλώνουν ότι οι επαφές τους με τις ιερόδουλες τους βοηθούν να ανακαλύψουν την σεξουαλικότητα τους,να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να μπορέσουν στο μέλλον να κάνουν και οι ίδιοι μια ολοκληρωμένη σχέση. 

Η Tuppy Owens είναι μια αγωνίστρια για τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία και είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την TLC Trust, ένα online δίκτυο που συνδέει τα άτομα με αναπηρία με τις κατάλληλες σεξουαλικές υπηρεσίες. Δηλώνει ότι τα περισσότερα άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν χάσει την ελπίδα τους να κάνουν μία φυσιολογική σχέση για αυτό και προτιμούν να επιλέγουν μια ιερόδουλη η οποία τους ταιριάζει και να ικανοποιούν τις ανάγκες τους μαζί της. 

Σεξ με ιερόδουλες για τα άτομα με ειδικές ανάγκες