MENU

Αν δεν κατοικείτε στον Κρόνο τις τελευταίες 2-3 μέρες, τότε την έχετε δει σίγουρα. Επειδή, όμως, η ανθρωπότητα έχει φτάσει αρκετά κοντά στα διαπλανητικά ταξίδια και μπορεί όντως να λείπατε, ιδού η αιτία του... κακού:

https://www.youtube.com/embed/5rLvqdNGJnM

Μ' αυτό το- μόλις 120 δευτερολέπτων- βίντεο, η Ιωάννα Τούνη άρχισε την Κυριακή που μας πέρασε να συλλέγει μυαλά (ανδρών, κυρίως, που τα είχαν χάσει κοιτώντας την) και να βλέπει τη δημοτικότητά της να προσεγγίζει αυτήν του Μπαράκ Ομπάμα. 

Ποια είναι, όμως, η «Θεά της Μυκόνου» που προκάλεσε τσουνάμι εν μέσω καλοκαιριού; Παρά το γεγονός πως αρκετά συχνά οι γνωστοί της τη φωνάζουν «Θεά», το κανονικό της όνομα είναι Ιωάννα και σε λιγότερο από έναν μήνα (στις 22/7) θα κλείσει τα 22 της χρόνια. Μία, δηλαδή, αλλά λέων (στο ζώδιο). 

Για όλους εσάς που βλέποντας το βίντεο αισθανθήκατε και πάλι παιδιά, υπάρχουν καλά νέα: η Ιωάννα είναι τεταρτοετής φοιτήτρια του Παιδαγωγικού τμήματος της Αλεξανδρούπολης και, όπως λέει η ίδια, λατρεύει τη λογοτεχνία- οπότε καλό θα ήτανε αν θέλετε να την προσεγγίσετε να το κάνετε κρατώντας ένα βιβλίο του Ντοστογιέφσκι στο χέρι σας (που ξέρετε, μπορεί και να πιάσει...). 

Οι Θεσσαλονικείς, μάλλον τα τυχερότερα όντα του πλανήτη, μπορούν να την συναντήσουν από κοντά στο Markiz όπου δουλεύει- στο οποίο γίνεται το αδιαχώρητο, για προφανείς λόγους...- τους χειμερινούς μήνες, ενώ δεδομένου πως ο υδράργυρος έξω προσεγγίζει τετραψήφιο νούμερο, η Ιωάννα το καλοκαίρι εργάζεται σε γνωστό μπαρ- ρεστοράν της Μυκόνου. 

Επίσης, όταν της το επιτρέπουν οι αυξημένες της υποχρεώσεις, περνάει πολύ χρόνο με τις φίλες της, επομένως δε θα έβλαπτε να είστε από τους υποστηρικτές της θεωρίας «Η φιλία είναι ιερή». Τέλος, αξίζει ν' αναφερθεί πως είναι φύσει ευγενική, καθώς αρνήθηκε πεισματικά να βρίσει τον γράφοντα παρά το γεγονός πως τη ζάλισε σε βαθμό κακουργήματος. 

Τα πολλά λόγια, όμως, είναι παρατεταμένη φτώχεια. Αν αισθάνεστε υγιείς και η καρδιά σας δε σας στέλνει ανησυχητικά μηνύματα τώρα τελευταία, απολαύστε την εκ νέου στο παρακάτω φωτογραφικό αφιέρωμα: 

Η θεά της Μυκόνου στο SDNA (pics, vid)