MENU

Αν και οι αναρτήσεις της στα social media είναι συχνές, κανείς δεν πρόσεξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Αναφερόμαστε στην Brianne Davis, η οποία μιλώντας στο people.com αποκάλυψε για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της. Μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε ότι περιμένει αγοράκι!

«Όπως είμαι σίγουρη έχουν αναφέρει και άλλες μαμάδες πριν από εμένα, η εγκυμοσύνη δεν συγκρίνεται με τίποτα! Το να έχεις ένα πλάσμα να μεγαλώνει ανεξάρτητα μέσα σου, και να έχεις την εμπειρία της κίνησης και της κλωτσιάς… Είναι προέκταση της καρδιάς μου, έχω γεμίσει με ένα αίσθημα αγάπης που είναι δύσκολο να εξηγήσω!», ανέφερε αρχικά.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά Six στο History Channel, ανέφερε ότι ανυπομονεί για τον ερχομό του γιο της, καθώς θέλει να τον διδάξει σημαντικά μαθήματα για τη ζωή.

«Είμαστε ακόμη περισσότερο ενθουσιασμένοι που θα μεγαλώσουμε ένα αγόρι που δεν θα φοβάται να είναι ευάλωτος άνδρας, ο οποίος θα είναι καλός, ανεξάρτητος και σεβαστός. Ένα αγόρι που θα γίνει άνδρας και που θα αντιμετωπίζει τις γυναίκες ως ίσες!», τόνισε.

Πηγή: faysbook.gr

Πρωταγωνίστρια αγαπημένης σειράς περιμένει το πρώτο της παιδί!