MENU

Κάποιοι τη χαρακτηρίζουν την Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι- και δεν έχουν άδικο, καθώς η σεξουαλικότητα που συνοδεύει κάθε της βήμα είναι ικανή να τρελάνει ακόμα και τον πιο εγκρατή βουδιστή μοναχό του Νεπάλ. Αν ζούσε το 1750 θα την αποκαλούσαν «καλλίπυγο», αν ζούσε το 1950 «κούκλα», όμως εν έτει 2015 έχει επικρατήσει το, ελαφρώς αγοραίο, «τούμπανο». 

Η Μαρία Κορινθίου, λοιπόν, μια θηλυκή Θεά απ' αυτές που σ' αναγκάζουν να πιστέψεις πως υπάρχει αρσενικός Θεός, κάθισε με περισσή αυτοπεποίθηση στο θρόνο της νικήτριας των σέξι playoffs που διοργάνωνε εδώ και 2 εβδομάδες το sdna.gr, σε μια ψηφοφορία στην οποία πήραν μέρος περίπου 30000 άνθρωποι συνολικά.

Μπορεί για λόγους δραματοποίησης το «Δια πυρός και σιδήρου» να ήταν η ενδεδειγμένη έκφραση, όμως η αλήθεια είναι πως η Μαρία έκανε σχεδόν περίπατο μέχρι την κορυφή: εύκολη νίκη στη φάση των “16” απέναντι στη Χριστίνα Κολέτσα, επικράτηση με χαρακτηριστική άνεση στον προημιτελικό με τη Δούκισσα Νομικού, βόλτα στο πάρκο στον ημιτελικό με την Κατερίνα Στικούδη, θρίαμβος άνευ προηγουμένου στο μεγάλο τελικό απέναντι στην Έλενα Παπαβασιλείου. Το sdna θα της απονείμει τις επόμενες μέρες τον τίτλο που δικαίως κατέκτησε και τα καλύτερα- για εσάς τους απειράριθμους φαν της- έρχονται... 

Μαρία Κορινθίου, λοιπόν, η πιο σέξι Ελληνίδα. 

Για τους ακόλουθους λόγους: 

Μαρία, η πιο σέξι Ελληνίδα! (pics)