MENU

Ξεκίνησε περίπου σαν αστείο, όμως σύντομα το πράγμα σοβάρεψε: σέξι κορμιά έπεσαν, οι μάχες στήθος με στήθος έκοβαν την ανάσα, οι συγκρούσεις θηλυκών γιγάντων έδιναν και έπαιρναν- ό,τι, εν ολίγοις, συμβαίνει από αρχαιοτάτων χρόνων στα playoffs. Με 16 επίγειες Θεές να ξεκινούν τον αγώνα (άλλες με πλεονέκτημα έδρας, άλλες έχοντας τον υπέροχο κόσμο στο πλευρό τους κ.ο.κ.), φτάσαμε μέχρι και τον σημερινό, μεγάλο τελικό. Η συνολική εικόνα είναι η εξής: 

Απόψε, όμως, είναι η ώρα της στέψης. Ο θρόνος της πιο σέξι Ελληνίδας χωράει μόνο μία, παρά το γεγονός πως πολλοί εξ υμών (και ημών) θα θέλατε να δείτε και τις δύο να κάθονται εκεί: η Μαρία Κορινθίου επικράτησε της Κατερίνας Στικούδη και βρίσκεται στη μία πλευρά του ταμπλό, έχοντας για αντίπαλο την Έλενα Παπαβασιλείου, που έκανε την ανατροπή του αιώνα και με διαφορά μόλις 2 ψήφων προκρίθηκε έναντι της Χριστίνας Μουστάκα- σ' έναν «αγώνα» γεμάτο συγκινήσεις που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. 

Δείτε, λοιπόν, το φωτογραφικό αφιέρωμα που ετοιμάσαμε στα δύο σημερινά τύμπανα (προσθέστε ένα “ο” ανάμεσα στο ταυ και το ύψιλον για να γίνει πιο κατανοητό), βρείτε ποια είναι τα εφημερεύοντα νοσοκομεία για παν ενδεχόμενο, και στο τέλος πείτε μας ποια πιστεύετε πως αξίζει τον τίτλο της πιο σέξι Ελληνίδας. 

Η Μαρία Κορινθίου ή η Έλενα Παπαβασιλείου; Μαρία ΚορινθίουΈλενα Παπαβασιλείου 

Ψήφισε την πιο σέξι Ελληνίδα, ΤΕΛΙΚΟΣ! (poll, vids, pics)