MENU

Στα ρούχα της κανένα δεν ξεπερνάει το νούμερο 36 και πραγματικά όλες οι γυναίκες θα ηθελαν να της μοιάζουν σε αυτή την ηλικία.

Ωστόσο, οι ανασφάλειες κυκλοφορούν κυρίως στο Χόλιγουντ. Σε μια συνεντευξή της στο σάιτ  e!online, η αμερικανίδα σταρ συγκρίνει τα οπίσθιά της με «ένα καλό μπρι με τριπλή κρέμα». Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου.

Ποιός είναι ο φόβος της; Το μπικίνι, το οποίο θα το φορέσει πάλι το καλοκαίρι και θα κυκλοφορούν τα οπίσθιά της σε όλο τον πλανήτη.

«Τώρα θα πάω διακοπές και ξέρω τι θα κάνουν (τα περιοδικά), θα βάλουν ένα κύκλο γύρω από τον κ@λο μου και θα μεγιστοποιήσουν την εικόνα λέγοντας «Τι συνέβη στον κ@λο της; Είναι σαν μια σακούλα τυρί. Θέλω λοιπόν, να πω ότι είναι ένα έξοχο … κρεμώδες μπρι», είπε με χιούμορ η Στόουν.

Συνέχισε λέγοντας «την στιγμή που ζουμάρουν θα ήθελα να έχω ένα τατουάζ σε εκείνο το σημείο που να λέει «θα ήθελες να το δοκιμάσεις».

Ωστόσο δήλωσε αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να διώξει «αυτό τον σάκο τυριού που της χρησιμεύει για οπίσθια».

«Κάνω σπορ σαν άγριο θηρίο. Αρχισα πάλι να τρώω υγιεινά και γυμνάζομαι εντατικά. Κάνω πάνω-κάτω στην πισίνα, κάνω ελλειπτικό και τρώω μόνο μακαρόνια στον ατμό» δήλωσε.

Φωτογραφίες της σταρ από τα προηγούμενα καλοκαίρια:

Πηγή: iefimerida.gr

Σάρον Στόουν: Τα οπίσθιά μου είναι σαν... (pics)