MENU

Η 39χρονη Νοτιοαφρικανή, που θα μπορούσε κάλλιστα να περιγραφεί με το όνομα μίας ομάδας που συμμετέχει στην Superleague (Καλλονή), μετέβη στην Αυστραλία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το πρώτο grand- prix της σεζόν και τρέλανε, κυριολεκτικά, κόσμο. 

Όχι τόσο επειδή έμοιαζε σαν επίγειος, σέξι άγγελος έτσι που ήταν ντυμένη στα λευκά, όσο κυρίως επειδή οι απαιτήσεις της ήταν ικανές να τρελάνουν ακόμα και τον Ιώβ τον ίδιο- της γνωστής, ιώβειας υπομονής: αρχικώς ήθελε να μη χρησιμοποιήσει κανείς άλλος την τουαλέτα που πήγαινε η ίδια στην πίστα και όταν την ενημέρωσαν πως αυτό δεν είναι εφικτό, απαίτησε να καθαρίζεται συνεχώς, καθώς είναι μανιακή με την καθαριότητα. 

Έπειτα, ήθελε να ελεγχθεί και να ξαναελεγχθεί ο χώρος στον οποίον αυτή και το επιτελείο της (7 άνθρωποι) θα ξεναγούνταν στην πίστα, ενώ αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που την περίμεναν καρτερικά στην ειδικά διαμορφωμένη ζώνη, καθώς, λέει, αντιμετώπιζε ένα προσωπικό πρόβλημα (ενδεχομένως πήγε και ο Μπέρνι- είμαι το αφεντικό της F1- Έκλεστοουν στην τουαλέτα της- ποιος ξέρει;). 

Η Σαρλίζ, λοιπόν, μπορεί να «έπεσε» στα μάτια των απειράριθμων φαν της με αυτά  της τα καμώματα, ωστόσο διαθέτει αρκετά αδιάσειστα επιχειρήματα προκειμένου να ξαναρχίσει την... αναρρίχηση. 

Ποια είναι αυτά; 

Τ' ακόλουθα: 

https://www.youtube.com/embed/KFwdaZc_qgU
Αληθινό «Monster» η Σαρλίζ! (pics+vid)