MENU

Μετά από 12 χρόνια πρωταθλητισμού στο Taekwon Do, αποφάσισε να το αφήσει και να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Έχει το τέλειο κορμί, άλλωστε σπούδασε στα ΤΕΦΑ Θεσσαλονίκης και παρακολούθησε μαθήματα θεάτρου στη σχολή Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Μας φτιάχνει τη μέρα καθημερινά με το Happy Day, ενώ μας τα λέει το μεσημέρι και στο ραδιόφωνο. Το 2009 ήταν «Κορίτσι για σπίτι» στο Μακεδονία TV αλλά κάνει και την dj!

Η Ελένη Τσολάκη όπως έγινε χθες γνωστό θα είναι η παρουσιάστρια, μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη (World Party), στην εκδήλωση για τα 90 χρόνια ιστορίας του ΠΑΟΚ. Η επιλογή δεν είναι τυχαία αφού και οι δύο αγαπούν τον δικέφαλο!

Η σέξι Ελένη άλλωστε το έχει πει: «Δεν ξέρω, αλλά ποτέ δεν ανήκα στην κατηγορία των «κοριτσιών-barbie». Ούτε τώρα νομίζω ότι το βγάζω αυτό. Είμαι «κορίτσι-ΠΑΟΚ». Λίγο πιο τσαμπουκάς! Άσε που είμαι και ΠΑΟΚ. Από μικρή με πήγαινε στο γήπεδο ο μπαμπάς μου κι εγώ γούσταρα. Επειδή όμως είχα πολλή ενέργεια μέσα μου, άρχισα να δοκιμάζω διάφορα αθλήματα. Δεν ξέρω πώς, αλλά "κούμπωσα» στο Tae kwon do»!

Η Τσολάκη τον Νοέμβριο δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Πανθρακικό (3-3) στην Τούμπα ποστάροντας την παρακάτω φωτογραφία.

Δείτε τις πιο «καυτές» φωτογραφίες της Ελένης

http://www.youtube.com/embed/iREG3O18R1I?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
Ελένη Τσολάκη: «Είμαι κορίτσι ΠΑΟΚ» (pics)