MENU

Ξέρει ποιος είναι και δεν έχει ανάγκη κομπλιμέντων. Δεν παρακολουθεί τι λένε γι’ αυτόν στην τηλεόραση. «Ό,τι και να λένε, τους έχω γραμμένους» λέει για την ακρίβεια, χωρίς να αγχώνεται από την υπερπροβολή των media, παρά το γεγονός ότι έχει τύχει να αλλοιώσουν τα λόγια του (σύμφωνα με τα λεγόμενά του). «Ο χαρακτήρας μου δεν έχει αλλάξει καθόλου. Έχω μείνει στις παραδόσεις. Το πνεύμα της μεγαλούπολης δεν με έχει αγγίξει. Και δεν με νοιάζει. Δεν υπάρχει περίπτωση η μεγαλούπολη και τα ΜΜΕ να αλλάξουν τον χαρακτήρα μου».

Σαν άλλος στωικός φιλόσοφος, απορρίπτει με απάθεια την ένθερμη εκδήλωση λατρείας της groupie Ντορέττας Παπαδημητρίου: «Και; Δεν με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια της κάθε τηλεστάρ. Δεν ασχολούμαι».

Όσο Βούδας κι αν θέλει να δείχνει, δεν τα καταφέρνει. Είναι το επίκεντρο της προσοχής κατά λάθος. Όλοι βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος. Έτσι, ο Στάθης ξεσπάει για την ξαφνική υπερπροβολή. «Δεν την προκάλεσα εγώ. Μόνοι τους το κάνανε αυτό, οπότε είναι δικό τους πρόβλημα. Αισθάνομαι το κατάντημα όλων αυτών των media. Δεν με εκπροσωπεί. Όλα αυτά είναι παραποιημένα. Είναι μια ψεύτικη εικόνα που δεν αντιπροσωπεύει ούτε το ήθος ούτε την εικόνα μου. Νιώθω απογοητευμένος από τα ΜΜΕ και θυμωμένος».

Ενώ δίνει τη χαριστική βολή σε κάθε κακοήθη και φυσικά στον Γιώργο Λιάγκα: «Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι μια κρεατομηχανή. Είναι μια παρένθεση στη ζωή μου. Η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένη με τον Γιώργο Λιάγκα για τη λέξη που είπε “αμόρφωτος” και μετά με παρακαλούσε να έρθω στο κανάλι. Πώς μια τέτοια εκπομπή με ανθρώπους και πάνελ με ντοκτορά και μεταπτυχιακά ζητάει από έναν αμόρφωτο να έρθει στην εκπομπή;».

πηγή: followme.gr

Στάθης Στιβακτάκης: «Ό,τι και να λένε, τους έχω γραμμένους» (pic)