MENU

Το τελευταίο πράγμα που θα περνούσε από το μυαλό οποιουδήποτε έβλεπε αυτές τις φωτογραφίες, θα ήταν πως η Marina είναι μητέρα τριών παιδιών!

Η αλήθεια είναι πως η yoga, εκτός από μία πνευματική άσκηση, αποτελεί κι ένα (εξαιρετικά) ευχάριστο θέαμα! Κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά και η Luba Shumeyko, η οποία πριν από μερικές εβδομάδες είχε απασχολήσει τους χρήστες του διαδικτύου με τις αποκαλυπτικές της πόζες.

Σε μία ανάλογη περίπτωση, η Marina Vovchenko προκαλεί και διχάζει με τον τρόπο που... "διαφημίζει" τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στους λογαριασμούς της στα social media.

Όπως αναφέρει η daily mail, οι ημίγυμνες πόζες της, σε συνδυασμό με το ξυρισμένο κεφάλι της έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον χιλιάδων χρηστών των social media, με πολλούς, ωστόσο, να την κατακρίνουν και να υποστηρίζουν πως εφόσον είναι παντρεμένη με τρία παιδιά, θα πρέπει να... μαζευτεί!

Ίσως και η ίδια να μην βοηθάει με φωτογραφίες σαν αυτές.

«Δεν είμαι κτήμα του άντρα μου!»

Η ίδια απαντά στην κριτική υποστηρίζοντας πως αγαπά το σώμα της και πως το βλέπει ως το καλύτερο... αξεσουάρ κάθε γυναίκας! Συμπληρώνει ακόμη πως στις φωτογραφίες ποζάρει ημίγυμνη διότι αν φορούσε τζιν δεν θα ήταν ορατά τα αποτελέσματα της άσκησής της, ενώ για την αντίδραση του συζύγου της, είναι κατηγορηματική: «Ο άνδρας μου δεν είναι ιδιοκτήτης μου και είμαι ελεύθερη να κάνω ό,τι θεωρώ σωστό για μένα».

Και συνεχίζει... φορτσάτη! «Υπάρχει μία κατηγορία γυναικών που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς την άδεια του συζύγου τους. Λοιπόν, εγώ δεν είμαι μία από αυτές».

Αλλά ας πάμε στα... καθαρά επαγγελματικά της, δηλαδή τη yoga!

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της στη media gallery, τις οποίες η ίδια φροντίζει να χαρίζει απλόχερα στους περισσότερους από 145.000 followers της στα social media!

πηγή: newsit.gr

Τρίτεκνη μάνα με ξυρισμένο κεφάλι κάνει ημίγυμνη yoga και διχάζει! (pics)