MENU

Ένα τριήμερο βουτηγμένο στην ακολασία, με συνεχείς ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων, ομαδικά όργια και ατέλειωτες σεξουαλικές συνευρέσεις δίχως όρια έζησαν 150 ζευγάρια από όλη την Ελλάδα σε γνωστό ξενοδοχείο στην Πορταριά στο βουνό των Κενταύρων, το οποίο μετατράπηκε σε απόλυτο παράδεισο του σεξ!

Αν και η μυστικότητα είναι ο πρώτος και απαράβατος κανόνας για κάθε swinger που θέλει να εμπλουτίσει το σεξουαλικό ρεπερτόριό του, η «Espresso» κατάφερε να μάθει καυτές λεπτομέρειες για όλα όσα διαδραματίστηκαν στις 4,5 και 6 Δεκεμβρίου στο «Portaria Hotel & Spa» στο Πήλιο.

Το ξενοδοχείο είχε μετατραπεί σε φρούριο, προκειμένου να διασφαλιστεί η απόλυτη εχεμύθεια που είχαν ζητήσει οι διοργανωτές της εκδρομής, ώστε οι εκατοντάδες swingers να απολαύσουν το τριήμερο σεξ πάρτι.

Η διοργάνωση ήταν έργο του Prive Club, του μεγαλύτερου site για swingers στη χώρα, με 6.000 μέλη. Αμέσως μόλις ανέβασε στην ιστοσελίδα του την αφίσα της «απόδρασης», δεκάδες ζευγάρια έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή. Στην αφίσα, που «ξετρύπωσε» η «Espresso», φιγουράρουν το πολυτελές ξενοδοχείο και φωτογραφίες από τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες του.

«Από την πρώτη στιγμή που οι διοργανωτές ενημέρωσαν τα μέλη του site για το τριήμερο έγινε χαμός. Από τα πρώτα κιόλας 24ωρα έγινε sold out για την εκδρομή που αφορούσε λίγες ημέρες ηδονής και απόλαυσης για 150 ζευγάρια από όλη την Ελλάδα», ανέφερε στην «Espresso» έγκυρη πηγή και πρόσθεσε:

Η τιμή συμμετοχής

«Αν και η τιμή ήταν ιδιαίτερα τσουχτερή, καθώς έφτανε τα 1.500 ευρώ για κάθε ζευγάρι, ήταν πολλά τα ζευγάρια που ήθελαν να συμμετάσχουν, αλλά δεν κατάφεραν να κλείσουν εγκαίρως και έμειναν στην "απέξω"!». Δεν ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έκλεινε το ξενοδοχείο για τα μέλη. «Αυτή η εκδρομή διοργανώνεται κάθε χρόνο εδώ και τρία χρόνια και πάντα έχει μεγάλη επιτυχία», λέει η πηγή.

Όσα εκτυλίχθηκαν στους χώρους του ξενοδοχείου θα μείνουν αξέχαστα και στους υπαλλήλους, παρόλο που ήταν προετοιμασμένοι. Οι swingers δεν άφησαν δωμάτιο για δωμάτιο και χώρο που να μην εκμεταλλευτούν, προκαλώντας τους σοκ! Ιδιαίτερη προτίμηση έδειξαν στην πισίνα και στο spa, όπου απόλαυσαν μοναδικές στιγμές... χαλάρωσης.

Οι συμμετέχοντες είχαν όλα όσα ζήτησαν: χώρους όπου έκαναν σεξ, ενώ μπορούσαν ταυτόχρονα να κοιτούν μέσα από glory holes (τρύπες ηδονής) ένα άλλο ζευγάρι κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεών του.

Όποιος δεν είχε σχέση με τη διοργάνωση δεν μπορούσε να περάσει στο εσωτερικό του ξενοδοχείου. Η «Espresso» επικοινώνησε με το ξενοδοχείο και επιχείρησε να έρθει σε επαφή με τον υπεύθυνο, ωστόσο αυτό στάθηκε αδύνατο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι για το συγκεκριμένο τριήμερο όλα τα δωμάτιά του ήταν κλεισμένα.

Όλο και περισσότεροι Έλληνες λένε «ναι» σε παιχνίδια με διαφορετικούς εραστές!

Ιδιαίτερη άνθηση φαίνεται πως γνωρίζει τα τελευταία δύο χρόνια ο τουρισμός για ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων στη χώρα μας! Τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι λάτρεις του swinging «ψηφίζουν» Ελλάδα για να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες σε όλα τα επίπεδα.

Πέρα από την εκπλήρωση των σεξουαλικών επιλογών τους, απαιτούν πολυτέλεια και απόλυτη ιδιωτικότητα. Έτσι μετά το χλιδάτο ερωτικό πάρτι αναταλλαγής συντρόφων που διοργανώθηκε τον περασμένο Απρίλιο στη Σταλίδα της Κρήτης, όπου 170 ζευγάρια από όλο τον κόσμο έζησαν ονειρεμένες στιγμές, σειρά πήρε το Πήλιο, όπου το πάρτι αφορούσε αποκλειστικά και μόνο Έλληνες. Συμμετείχαν παντρεμένα ή δεσμευμένα ζευγάρια που έχουν υιοθετήσει το swinging ως τρόπος ζωής. Το κάθε ζευγάρι συμμετέχει, ανάλογα με τις προτιμήσεις του, με κάποιο άλλο πρόσωπο για τρίο, με άλλο ζευγάρι ή ακόμα και με περισσότερα ζευγάρια μαζί!

Στην Ελλάδα το swinging ξεκίνησε δειλά δειλά, αρχικά μέσα από αγγελίες σε περιοδικά και αργότερα μέσω ίντερνετ. Σήμερα όμως παρατηρείται ιδιαίτερη άνθηση.

πηγή: Espresso

Όργια με ανταλλαγές συντρόφων στο Πήλιο!