MENU

Στα χέρια της αστυνομία βρίσκεται αθλητής της ομάδας μπέιζμπολ του Παναθηναϊκού, καθώς κατηγορείται ως ο τελικός αποδέκτης 27 κιλών κοκαΐνης που έφτασε στον Πειραιά στις 28 Αυγούστου με φορτηγό πλοίο από τη Γουιάνα.

Στην «Εspresso» μίλησε ο συνήγορος του 38χρονου Δ.Χ. λέγοντας: «Ο από παλιά γνωστός συνδυασμός μόντελινγκ με τα ναρκωτικά και ιδιαίτερα με την κοκαΐνη είναι φανερό ότι δημιουργεί επικοινωνιακό ενδιαφέρον και ανάλογους συνειρμούς. Η ενδελεχής μελέτη της δικογραφίας, της οποίας αντίγραφα θα λάβουμε σήμερα, καθώς και η συζήτηση με τον εντολέα μου θα ξεδιαλύνουν τα πράγματα, ώστε να δοθούν απαντήσεις την Τετάρτη ενώπιον του κ. ανακριτή».

Παράλληλα το δημοσίευμα αναφέρει πως ο κοριός της ΕΥΠ έπιασε συνομιλίς του 38χρονους με ηχηρά ονόματα της showbiz, όπως και με γνωστό ηθοποιό. Οι Αρχές ερευνούν τις συνομιλίες, εξετάζοντας αν υπάρχει εμπλοκή του 40χρονου ηθοποιού στη διακίνηση αμφεταμίνων και χαπιών ecstacy από την Βουλγαρία, ωστόσο πηγές της εφημερίδες κάνουν λόγο πως οι συνομιλίες των δύο ανδρών περιορίζονται σε φιλικό επίπεδο.

«Οι απαντήσεις στον ανακριτή»